Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rady profesionální fotografky, jak vypadat skvěle na svátečních fotografiích

21. 12. 2015 | Zajímavosti
Kromě pečení, dárků, světel a vůní, jsou svátky spojené i se spoustou příjemných setkání s přáteli a rodinou, které se neobejdou bez vzpomínkových fotografií. Pokud patříte mezi ty, které se před objektivem rok co rok úspěšně schovávají, je čas na změnu! Profesionální fotografka vám poradí několik tipů, jak na fotkách z vánočního večírku vypadat hvězdně.
 
Jestli toužíte po fotkách, za které se nebude stydět ani při označení na sociálních sítích, řiďte se těmito zásadami:
 

Zásadní je příprava:

Na fotkách vypadá dobře především zářivá a odpočatá pleť. Proto nezapomínejte na nejzákladnější beauty pravidlo: dodržovat pitný režim. Ideální je, začít každé ráno sklenkou teplé vody s citrónem, která Vám kromě svěží pleti zaručí i perfektní zažívání, díky čemuž nepřiberete ani během svátků. Další typickou radou je dostatečný spánek. Pokud máte problém s usínáním, dopřejte si večer horkou bylinkovou lázeň.

jak vypadat skvěle na fotkách

Do vody přidejte několik lžic medu smíchaného s éterickým olejem meduňky a tělo jemně promasírujte peelingem. Tato procedura vás nejen naladí na noc plnou snů, ale zaručí i zářivou a jemnou pokožku celého těla. Když se pak navíc namažete ještě jemně tónovacím tělovým mlékem, neuděláte chybu. Opálená pokožka působí na fotkách vždy lépe.
 

Trénujte:

Pokud máte pocit, že profesionální modelky se s umem nejrůznějších póz, které na fotografiích předvádění narodily, opak je pravdou. Učený z nebe nespadnul! Proto neváhejte, stoupněte si před zrcadlo a „zahrajte si na modelku“. Jedině tak odhalíte jaký úhel vaši tváře je nejfotogeničtější. Obecně platí, že hlava natočená mírně doprava nebo doleva, vypadá o dost lépe, než přímý pohled. Málo kdo má tvář perfektně symetrickou, a tímto trikem nerovnosti skryjete.
 

Chceme být štíhlé:

Co je blíž k objektivu, působí větší. Proto myslete na to, že pokud chcete opticky potlačit například větší zadeček, určitě ho nešpulte, ale naopak pánev podsaďte. Vždy se důrazně narovnejte a stáhněte ramena dozadu. Bříško zatáhněte, jedno rameno vytočte směrem k fotoaparátu a ruku dejte v bok. A protože vy na rozdíl od svých kamarádek už zeštíhlující trik znáte, snažte se na skupinové fotografii držet vždy spíše vzadu uprostřed. Jestli věříte, že ohledně outfitu Vám největší službu udělá vděčná černá, zkuste svou volbu ještě zvážit. Využijte kombinace světlejších barev s tlumivými tmavšími tóny. Ty částí svého těla, na které jste pyšné, oblečte do výraznějších barev a naopak.
 

Hollywoodský úsměv:sváteční fotografie

Až fotograf vykřikne „sýýr“, vy již nezačnete zmatečně tvořit jakou si nejistou grimasu. Díky cvikům před zrcadlem, ale i triku hvězd červeného koberce z vás bude vyzařovat sebejistota. Platí, že pro přirozený úsměv vám stačí ukázat horní řadu zubů. Při úsměvu navíc přilepte jazyk zezadu na zuby, díky tomu zabráníte příliš divokému falešnému úsměvu.
 

Sebevědomě a sexy:

Každá žena může na fotografiích vypadat skvěle, často je chyba i ve fotografovi, že se necítíte před objektivem dostatečně pohodlně a sebevědomě. Zkuste si udělat zábavný večer s kamarádkou, kdy se budete fotit o sto šest a uvolněte trénovat bláznivé pózy. Později třeba seberete odvahu, nechat si vytvořit smyslné fotografie, od profesionálního fotografa, který udělá i z „normálních žen“ světové modelky.“

Zdroj, foto: Kateřina Novotná


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !