Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vlasy jako zasněžené

1. 10. 2015 | Péče o vlasy
-Komerční sdělení-

Během svého života se s lupy setká každý druhý člověk. Zbavit se jich není jednoduché, ale jde to. Podstatné je znát příčiny a vědět, jaké jsou možnosti léčby.

Kůže se v pravidelném intervalu obnovuje po celém těle a hlava není výjimkou. Tento přirozený proces se opakuje každé 4 dny a během něj se odlupují odumřelé částečky kůže v  množství, jež ani nepostřehnete. Do této chvíle jde o naprosto přirozený jev. Problém nastává, když se tento proces obnovy naruší. To vede ke zrychlenému olupování zrohovatělých buněk vlasové pokožky, které se shlukují a tvoří viditelné šupinky, jež už nejde přehlédnout. Jde o jev, který se nazývá odborně hyperproliferace pokožky. Lupy se tvoří jak pokožce hlavy se zvýšenou produkcí mazu (tzv. mastné lupy), tak i na suché pokožce (tzv. suché lupy). V mírnějších formách se vyskytují pouze u kořínků vlasů, v  závažnější podobě bývají přítomné i po celé délce vlasů a jsou viditelné i na ramenou. Člověk však trpí také psychicky, jako je tomu v případě jiných dermatologických onemocnění.

Schauma Fresh it Up!Neviditelný viník


Nic na světě se neděje bez příčiny. Důvodem narušení regenerace pokožky jsou kvasinky rodu Malassezia, které se živí mazem a lipidy, jež pokožka hlavy produkuje. Množí se rychle a jejich přítomnost způsobuje podráždění, jež provází záněty a úporné svědění. Tyto symptomy může spouštět celá řada různých faktorů, ať už to jsou genetické dispozice, klimatické podmínky (změny teplot, vítr, UV záření), hormonální změny, nadměrné kartáčování a masírování pokožky hlavy, nedostatek vitamínů a minerálů (vitamin B, selen, zinek), používání nevhodné vlasové kosmetiky či dermatologická onemocnění.

Zvolte správnou kosmetiku


Základem řešení problému s lupy je výběr vhodné kosmetiky s obsahem účinných látek. Jde o pyrithion zinku, který efektivně omezuje množení kožních buněk na jemné vrchní vrstvě pokožky hlavy. Tuto látku obsahuje například novinka Schauma Fresh it Up! Složení bez obsahu silikonů vlasy čistí od kořínků ke konečkům tak, že až 100% viditelných lupů z čerstvě umytých vlasů zmizí. Předchází také tvorbě dalších lupů až na dobu dalších šesti týdnů. Dalším tipem pro boj s lupy jsou šampony řady Syoss Anti-Dandruff Control Platin 100. První z nich – Syoss Anti-Dandruff Extreme - čistí vlasy i pokožku hlavy a bojuje se 100% účinností s viditelnými lupy. Předchází také jejich vzniku. Pokud vás současně s lupy trápí také mastné vlasy, vyzkoušejte novinku Syoss Anti-Dandruff Anti-Grease.

Chce to změnu stylu Syoss Anti-Dandruff


Aby se dostavil výsledek, musí být péče komplexní. Připravte se na úpravu jídelníčku, v němž by neměly chybět vitaminy a minerály. Omezte konzumaci smažených a tučných jídel, mléčných výrobků, cukru, bílé mouky, čokolády, mořských živočichů a arašídů. Na druhé straně přidejte více syrové zeleniny a potravin obsahujících selen, zinek a vitamin B. Součástí zdravé životosprávy je také dostatek spánku, relaxace a celkové psychické pohody. Vždyť všichni víme, že kůže je propojena s psychikou a vrací nám vše, co jí způsobíme. V chladnějším počasí před vznikem lupů chrání nošení čepice, protože zmenšuje teplotní rozdíly na pokožce hlavy.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vlasy jako zasněžené:

Vlasy jako zasněžené
Vlasy jako zasněžené
Vlasy jako zasněžené
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nebude?
Obrázek uživatelky
profil
přiletělo
Obrázek uživatelky
profil
zlaťáky jako včera škoda času Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dá se do konce soutěže naplnit alespoň 10 pokladnic když mámm teprve dvě ? =D
Obrázek uživatelky
profil
také semi objevily už jn zlaťáky
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles