Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rodič, nejlepší parťák pro společné hraní

13. 04. 2021 | Výchova
-Komerční sdělení-

Každý rodič chce být svému dítěti nejlepším parťákem při hře. Pokud i vás, tak jako každého třetího rodiče, občas popadnou pochyby, zda vám společné hraní jde, vydejte se s dětmi na průzkum města LEGO® City. Ve světě LEGO City můžete společně objevovat, zkoumat nebo se jen bavit. Tohle je město, které znáte lépe než kdokoli jiný.


PROČ SI SPOLEČNĚ HRÁT?


Celá řada výzkumů potvrzuje, že nejefektivnější hra je ta, kdy si dítě hraje pod vedením rodiče. Při vedené hře rodič dítě podporuje, ale zároveň mu dává možnost svobodně udávat tempo, směr, a především dostatek prostoru učit se z vlastních chyb. Podle doktorky Michaely Slussareff, odbornice na vzdělávání dětí, je důležité, aby během samotného hraní podporovali dětskou představivost a invenci otevřenými otázkami: „Co si myslíš, že by se stalo, kdyby... “ nebo „Šlo by to vyřešit jinak?“.
LEGO City

SPOLEČNÝ PRŮZKUM MĚSTA BUDUJE SEBEVĚDOMÍ DĚTÍ I RODIČŮ


Rodiče si často myslí, že už zapomněli, jak si pořádně hrát. Každého třetího (35 %) z nich podle průzkumu LEGO Play Well Study 2020 trápí pochybnosti, zda si při hře s dětmi vedou dobře a děti společně strávený čas baví i rozvíjí. Celých 95 % dětí si ale společnou hru s rodičem přejí, ať je jakákoliv.

Sebejistotu na poli zapomenutých dovedností z dětství rodičům vrátí stavebnice LEGO® City zachycující běžný život ve městě. Rodiče se inspirují reálným životem v jejich městě, které dobře znají. S dětmi mohou sdílet příběhy z opravdového života a být jim parťákem při stavění dobře známé čtvrti nebo společně vybudovat nové město.

VÍTEJTE VE MĚSTĚ LEGO® CITY


Se stavebnicemi LEGO® City vytvoříte s dětmi ve věku od 5 let jakýkoli příběh, který si představíte. Můžete být hrdinou i darebákem, jezdit na skateboardu nebo se jen projíždět autem. S novým setem LEGO® City Křižovatka (60304) a dalšími díly silnic v nových stavebniích propojíte všechny budovy a vybudujete tak úplně nové město. Nevíte, jak začít hru? Inspirujte se našimi tipy, jak si začít hrát!

Jak začít hru #1: Útěk z vězeňského auta


Útěk z vězení je oblíbenou zápletkou stavebnice LEGO® City Vězeňský transport (60276), kterou rodiče začnou snadným vyprávěním: zločinec je na cestě do nového vězení. Jeho společnice se ho ale snaží dostat ven z vězeňského vozu speciálním hákem na jejím rychlém autě. Doufejme, že ji policisté včas zastaví.
Útěk z vězeňského auta

Jak začít hru #2: Uzená pizza


Jak se vypořádat s ohněm mohou rodiče vysvětlit pomocí sad LEGO® City Velitelská jednotka hasičů (60282) a LEGO® City Centrum města (60292), protože pizzerie hoří! Šéfkuchař panikaří před podnikem, ale naštěstí odvážní hasiči neztrácejí chladnou hlavu a dostávají oheň pod kontrolu. Ale co je tohle?! Jeden z jednotky si jde dát svou pizzu za hasičský vůz!
Uzená pizza

Jak začít hru #3: Bouračka


Běžnou situaci na ulici mohou rodiče vysvětlit vtipným příběhem pomocí stavebnic LEGO® City Prázdninový karavan (60283) a LEGO® City Sporťák (60285). Ze sportovního vozu je v mžiku vrak. Jakto? Sklouzl po zapomenutém psím hovínku a narazil do karavanu. A co se bude dít dál?
Bouračka

Jak začít hru #4: Velká loupež


Třídění odpadu může být pěkný adrenalin. Hru pomůže rodičům začít poklad ukrytý v popelnici v setu LEGO® City Centrum města (60292). Tady je! Ukradl rubín, běžel přes ulici a schoval se do kontejneru na sklo mezi rozbité lahve. Bohužel pro něj už do ulice zatáčí popelářské auto a on brzy skončí na skládce.
Velká loupež


























Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Rodič, nejlepší parťák pro společné hraní:

Rodič, nejlepší parťák pro společné hraní
Rodič, nejlepší parťák pro společné hraní
Rodič, nejlepší parťák pro společné hraní
Rodič, nejlepší parťák pro společné hraní
Rodič, nejlepší parťák pro společné hraní
Rodič, nejlepší parťák pro společné hraní
Rodič, nejlepší parťák pro společné hraní
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !