8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lenka Vlasáková v pokušení zasednout znovu do školních lavic

24. 05. 2010 | Finance
V poslední době hojně obsazovaná Lenka Vlasáková spolu se svým partnerem Janem Dolanským a Klárou Doležalovou podpořili kampaň za lepší školy. Všichni si totiž ještě dobře pamatují na svou „základku“ se zaprášenou tabulí a holými zdmi. Nejen svým dětem by proto přáli školu barevnou a veselou. Proto neváhali a připojili se k probíhající kampani „Péčí o svůj domov pomáhejte dětem“.

Rozvoj škol„Sama si pamatuji na několik traumatických zážitků, jako například když jsem musela chodit dokola se svačinou po nevlídné chodbě. Fandím proto všem školám, kterým nejde jen o to děti naučit, ale přemýšlejí také o tom, jak to udělat, aby to pro děti bylo co nejméně z donucení. Zkrátka aby do školy chodily rády a těšily se do ní,“ vysvětluje herečka Lenka Vlasáková. Její partner Jan Dolanský zase zavzpomínal, že i on trávil osmou třídu v typické sídlištní škole, která nebyla nic moc. Klára Doležalová dala k dobru, že když byla s dcerou u zápisu, překvapilo ji, že to ve škole vypadalo stejně, jako když do ní chodila sama.

Všichni tři proto byli nadšeni z toho, jak může škola nebo školní třída taky vypadat. To, že za poměrně málo peněz se dají dělat doslova zázraky, bylo vidět v jedné základní pražské škole, kterou za necelých 200 000 Kč upravila interiérová designérka Sabina Hašková. Z toho téměř polovina rozpočtu padla na skvělou, ale přesto stále na mnoha školách nedostatkovou interaktivní tabuli. Za zbývající prostředky designérka pořídila novou výmalbu třídy včetně autorských kreseb, otevřenou stěnu na knížky a pomůcky, barevné pytle na sezení, magnetické tabule, květiny a další drobnosti. „Chtěla jsem vytvořit čisté a barevné prostředí, které bude děti inspirovat a probouzet v nich fantazii, ale zároveň nebude odvádět jejich pozornost od výuky,“ vysvětluje Sabina Hašková.

Také škola nebo školka vašich dětí může vypadat jinak. Zapojte se do projektu „Péčí o svůj domov pomáhejte dětem“ a pomozte získat 500 000 Kč na nákup školního vybavení či stavební úpravy. Podrobné informace a pravidla jsou k dispozici na webových stránkách www.rozvojskol.cz


Kolik stojí úprava školní třídy?

Rozvoj škol












































Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Lenka Vlasáková v pokušení zasednout znovu do školních lavic:

Lenka Vlasáková v pokušení zasednout znovu do školních lavic
Lenka Vlasáková v pokušení zasednout znovu do školních lavic
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ked chceme mat vydarenych ucitelov, nemozeme na nich setrit...treba sa nad tym zamysliet
Obrázek uživatelky
profil
teď už "jen" aby se stejně povedli i učitelé Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles