Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jazykové kurzy letos jinak?

31. 08. 2009 | Finance
Blíží se nový školní rok. Zvažujete, zda a proč se učit jazyky? A co to zkusit po internetu nebo po telefonu? Že máte raději starý systém docházky lektora k Vám nebo do jazykové školy? Bojíte se nových technologií nebo máte strach, že Vám bude chybět osobní kontakt s učitelem?  Vězte, že to vše jsou předsudky a výhody studia online nebo po telefonu zjistí každý student hned po první lekci. 

Podívejme se tedy na největší rozdíly a výhody studia moderní tedy online formou. Studovat online je totiž nejen výhodné, ale přináší i více možností a tak i výsledků.

Úspora času - do lekce nemusíte nikam dojíždět, ani se stresovat pozdními příchody sebe nebo lektora. Nemusíte čekat na spolužáky ve skupině a ani se omezovat ve studiu, pokud jste zrovna na služební cestě nebo cestujete po světě. Online škola je s Vámi totiž vždy a všude, kde je internet. Pokud do běžné jazykové školy docházíte například 2 krát týdně, ztrácíte minimálně 96 hodin života ročně! To jsou 4 celé dny! Nemyslíte, že se dají využít mnohem lépe než stresujícím dobíháním na lekce?

Jazykové kurzy letos jinak?Pohodlí - s online lekcemi nebo lekcemi po telefonu se můžete učit v prostředí, které je pro Vás nejpříjemnější nebo zrovna nejvhodnější. A to opravdu kdykoliv a kdekoliv. Díky přenosným notebookům a bezdrátovým sítím internetu je toto studium dostupné prakticky všude a vždy. Studenti se učí například z kanceláří, z kuchyní, zahrad, postelí..... Žádná kamenná jazyková škola Vám toto neumožní.

Úspora peněz - díky úspoře času, šetříte samozřejmě i své peníze. Ale také sama jazyková škola Vám může nabídnout lepší ceny, protože nemusí platit kamenné učebny, které 1/3 školního roku musí pokrýt tržby z času, kdy běží většina kurzů. Takže jinými slovy ostatní studenti musí pak dotovat chod ve zbytku roku.To online nemusíte! A i pokud to vezmeme z praktického pohledu. Pokud pojedete na svou lekci například pražskou MHD, jedna jízda Vás bude stát 26 Kč. Při dvou lekcích týdně je to 104,- Kč, ale ročně již neuvěřitelných 4992,-Kč!  

Flexibilita a žádné zmeškané lekce - online studium Vám navíc nabízí absolutní flexibilitu. Žádná jazyková škola pro Vás nemůžeme mít otevřeno 24 hodin denně. Online škola ano. A pokud se lekce nemůžete zúčastnit, dostanete  záznam této lekce a snadno si ji pustíte kdykoliv potřebujete. Jinými slovy konec zmeškaných lekcí! Určitě znáte ten pocit, kdy přijdete o jednu dvě lekce a pak se Vám do školy již nechce. U online studia se Vám to nikdy nestane.

Interakce -  díky přímé online nebo telefonické komunikaci je Vám lektor neustále nablízku. Žádná jazyková škola Vám svého lektora mimo čas lekcí neposkytne. Díky studijní skupině jste navíc v kontaktu se svými spolužáky z celého světa pomocí facebooku nebo společných akcích, které pro Vás online škola pořádá. Díky online výuce tak nalézají studenti mnoho přátel po celém světě.

Toto je jen několik výhod, které na online výuce vidíme. Ale každý z Vás si může nají celou řadu dalších výhod. Určitě všichni z menších měst nemusí řešit dojíždění do škol, hledání lektorů a mnoho dalšího. Online studium bourá všechny bariéry, nezná hranice a žádná omezení. Navíc Vám nabízí vše, co běžná výuka. A co je nejlepší, než si to vyzkoušet na vlastní kůži...

Zdroj: Studium online.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík tohle není pro mě, já musím mít pravidelnost a řád, sama se nepřinutím, ani domácí úkoly na hodinu si nedělám pravidelně. Zkoušela jsem to před lety, ale nechytlo mě to, potřebuju i kontakt a zpětnou vazbu učitele.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles