8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zimní single dovolená? Spousta nových výzev a příležitostí

15. 02. 2014 | Vztahy
Partner v nedohlednu, přátelé zaměstnaní prací a s rodiči se jeví dovolená spíše za trest než jako sladká odměna. Je lepší se jí vzdát? Na tento nápad zapomeňte! Konečně nastal čas, kdy si můžete vytvořit plány přesně podle svých představ. Ať už toužíte po moři, zimních sportech nebo jednoduše jen po odpočinku, čekají na vás nové výzvy. Začněte myslet pozitivně a chytněte příležitosti za správný konec.

Držte se kladného přístupu

Úspěchy jsou závislé na vašem myšlení. I vydařenou dovolenou můžete tedy velmi ovlivnit svým přístupem. Napadnutý sníh ve vás vzbudil chuť zalyžovat si nebo naopak zajet do tepla, ale nenapadá vás, s kým zimní dovolenou zrealizovat? Naplánujte si volné dny jen sama pro sebe. Současná doba čím dál více podporuje nezávislé ženy, proto není ostuda užít si dovolenou bez partnera. Naopak, ukažte společnosti svou odvahu a využijte příležitostí, které se vám mohou naskytnout, jen pokud cestujete sama.
 

Zimní single dovolená? Spousta nových výzev a příležitostíZažijte něco nového

Nejlépe se znáte jen vy sama. Víte, co pro vás znamená nejlepší odreagování, jaký druh cestování je optimální, kam byste se ráda podívala nebo jaké činnosti vás psychicky či fyzicky uspokojí. Pokud za to máte vynaložit své peníze, vymyslete dovolenou, která bude stát za to. Zapátrejte v paměti, kam jste se chtěla podívat nebo kde jste ještě nebyla. A nebojte se toho, že si to sama neužijete. Při každodenním pracovním shonu se jen velmi těžko poznávají noví lidé, ze kterých se mohou stát přátelé nebo vzniknout partnerské vztahy. Přistupte k dovolené tedy jako k cestě, na které můžete potkat spoustu zajímavých bytostí, které vás obohatí. Uvolněná atmosféra na dovolené s hlavou bez všedních starostí se k tomu nabízí jako ideální čas.

Horám 3x hurá

Lyžování, bobování nebo jen horské túry. Zimní období nám nabízí spoustu vyžití. Pokud vás lákají hory, ať už tuzemské nebo světové, a nedáte dohromady partu přátel, zkuste popřemýšlet o nějaké kamarádce. Pokud čas nebo prostředky nedovolí některé z vašeho užšího kruhu, hledejte i mezi vzdálenějšími známými. Nabídka zimního relaxování spojeného s přiměřeným pohybem může padnout do noty i lidem, u kterých byste to nečekala. Váš vztah se může několikadenním dobrodružstvím podstatně prohloubit a můžete tím položit základní kámen k přátelství na celý život.

Mějte léto i v zimě

Pokud dáváte přednost tropickému slunci více než horskému a nejste milovnice sněhu a pohybu na sjezdovkách, vyrazte na exotickou podívanou. I sama si to můžete náramně užít. Nabídky cestovních kanceláří myslí i na ty, kteří se rozhodli cestovat úplně sami. Dokonce lze využít možnosti pobytů zaměřených na seznámení. Může se to zdát jako bláznivý nápad, avšak skladba účastníků je speciálně vybírána a navíc máte záruku, že poznáte nové lidi.

Příčí-li se vám organizované aktivity a na opalování na pláži také nemáte zrovna chuť, kupte si jen letenky do země, která vás láká. Najděte si cíl cesty a využijte své svobody. Nakupování třeba v Miláně si můžete užít i sama nebo s kamarádkou. Mužské polovičky k tomu zpravidla nepřistupují tolik natěšeně jako samotné ženy.

Vynahraďte tělu nápor zimy

Zima nám může nabídnout spoustu aktivit, které bychom v létě jen těžko hledaly. Nedostatek slunečního svitu či silnější mráz může však negativně zapůsobit na naší psychiku i tělo. Pokud toužíte nabrat znovu síly a připravit se zdárně na jaro, vyzkoušejte třeba termální lázně nebo wellness pobyty. Při blahodárných procedurách snadno zapomenete na vztah, který nedopadl podle představ, nebo na problémy v práci a jiné starosti.

Ať už zvolíte jakýkoliv způsob trávení dovolené, budete překvapená, jakou spoustu možností vám nabídne. Dovolená prožitá single vás ale bezesporu nabije pocity samostatnosti a nezávislosti. Nejen, že vás zážitky obohatí, ale posílí tím i sílu vaší osobnosti. A jako bonus si dočtete dlouho rozečtenou knihu.

Zdroj, foto: Leyter.com


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zimní single dovolená? Spousta nových výzev a příležitostí:

Zimní single dovolená? Spousta nových výzev a příležitostí
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !