8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Autobusové setkání

21. 03. 2012 | Vaše příběhy
Každý všední den jsem cestovala do města, které je vzdálené asi dvacet kilometrů od našeho menšího městečka, kvůli studiu gymnázia. Toto ráno jsem obvykle nestíhala, a tak jsem popadla svačinu a pelášila na autobus. Cesta na autobus mi normálně trvá zhruba dvacet minut běžnou chůzí, nicméně tento den jsem opravdu spěchala, a tak jsem tuto cestu zdolala za necelých deset minut.

Autobus jsem naštěstí stihla, a tak bylo vše v pořádku. Autobus nebyl nijak zvlášť přeplněný, a tak jsem seděla zatím sama. Při další zastávce si ke mně sedla mladá studentka, zhruba v mém věku.

Já jsem se ještě na poslední chvíli doučovala na test z biologie, který jsme měli psát hned druhou hodinu. Ona slečna si toho všimla a dala se se mnou do řeči, neboť i ona tento předmět studuje a s velikou oblibou. Dozvěděla Autobusové setkáníjsem se, že chodí do vedlejší střední školy, ale že běžně jezdí autem s kamarády, proto jsem ji v autobuse viděla poprvé. Dále naše konverzace směřovala ke škole.

Povídaly jsme si, kam bychom chtěly jít na vysoké školy, kde bychom chtěly v budoucnu pracovat a kde bydlet. Bohužel naši konverzaci přerušil příjezd na konečnou zastávku, a tak jsme musely obě vystoupit. Bylo už celkem dost hodin a já se ještě musela doučit už zmiňovanou biologii, a tak jsme se musely rozloučit. V poslední chvíli jsme si stačily vyměnit své telefonní číslo.

Hned druhý den ráno mi tato slečna psala, zda nechci svézt do školy, že mají volné místo v autě. Já samozřejmě souhlasila, neboť mi tato slečna připadala nesmírně sympatická a povahově mi strašně blízká. Totéž ráno se pro mě tedy stavila i se svými kamarády v autě.

Kamarádi byli super, hned jsem se s nimi seznámila a všichni mi padli do oka. Poté jsem víceméně třikrát do týdne jezdila do školy s touto partou. Všichni to opravdu byli velmi milí mladí lidé. Párkrát jsme také zašli do kavárny posedět na kafe, zahrát si bowling nebo na divadelní představení.

Dnes tito lidé patří k těm důležitým v mém životě. Dokonce s jedním klukem z party chodím do prvního ročníku vysoké školy.

martinka1p - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Děkuji moc všem Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Prajem ti veľa úspechov v štúdiu aj v osobnom živote a veľa dobrých kamarátov.
Obrázek uživatelky
profil
a hodně štěstí při studiu..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
a hodně štěstí při studiu..Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles