8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Blondýnka

26. 06. 2012 | Vaše příběhy
Mám synka, už jako malý klučík měl slabost pro blondýnky. Sotva se naučil cupitat, už bylo jasné, jak se ztratí, stačí se porozhlédnout, kde je blondýnka, tam bude  i on. To platilo všude: park, koupaliště, pískoviště. Dokonce ani na věku  "děvčátka" nezáleželo.

Svojí láskou byl znám v celém širém okolí. Musím se přiznat, sám byl blonďáček s prstýnky a modrýma očkama.

Naše paní dr. byla též blondýnka, sic obarvená, ale to synek zatím neřešil. Však měl 2 roky. Horší byla sestřička - tmavovláska, ač
byl hodný, ale neměla tu správnou barvičku vlásků, vždy udělal, co chtěla, podvolil se, ale nic víc. Byla smutná, viděla, jak si s paní doktorkou  hraje, dovádí, a ona nic. Prozradila jsem jí jeho lásku k barvě sluneční, podumala, byla šibalka. Další návštěvu už byla patřičně připravená.

BlondýnkaJen co můj klouček vešel, uviděl něco nečekaného. Chtěl se rovnou vrhnout k paní doktorce, ale co to? Stál, pozoroval, nechápal.Tu se vrhl k sestřičce do očekávané náruče, ale stále očkem sledoval svoji dr. Při vyšetření se držel sestřičky jak klíště, ale nebyl to on. Stále pokukoval po paní doktorce. Nepromluvil. Sestřička si konečně užila mého synka. Při loučení najednou
Tomek přišel k paní doktorce a prohlásil: "Nevadí, nemá." A dal jí mlaskavou pusu. Už víte, co napadlo sestřičku? Ano, dvě paruky stačí.

Ve školce byl stejný problém, dvě paní učitelky, jedna blondýnka, druhá tmavovláska. Obě moc milé, hodné. Bohužel ráno, když tam nebyla sluníčková, nastal problém. Já tlačila synka do školky z jedné strany, paní učitelka ze strany druhé, lákala na vše možné. Nikdo nechápal proč. Časem tento problém vyprchal. Naštěstí.

Ve škole, v první třídě, si sedl k děvčátku s hlavičkou jak pampeliška. Toto jim vydrželo celých 5 let. Později jeho hříva měnila barvičku na tmavší. Jen očka zatím zůstávala modrá. Jeho láska se začala měnit k dlouhovláskám.
Na SŠ se nic nezměnilo. Jen oči už jsou hnědé. Šibalské.

Čas běží dál a já poznávám jeho přítelkyně. Velké lásky, všechny tmavovlásky. Až na jednu, tu poslední. Dlouhovláska, pravá blondýnka. Teď plánují velký slavný den a já si jen přeji, aby jejich láska vydržela moc moc dlouho. Co dodat.Tak to byl příběh jednoho blonďáčka, co hledal, až našel.

Kasparek - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Pěkně napsané, jen piš dál.
Obrázek uživatelky
profil
Moc krásný životní příběh
Obrázek uživatelky
profil
a mladým přeji mnoho společných let...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ať se jim spolu dobře daří!
Obrázek uživatelky
profil
plný lásky k synovi.
Mladým želám dlhý a spokojný spoločný život a vám - rodičom, nech sa z ich lásky dlho tešíte.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles