Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čarodějnické příběhy

2. 05. 2010 | Vaše příběhy

Mám vcelku ráda čarodějnice. Vždycky jsem se opravdu nenudila. Protože tyto ještě neproběhly, budu vyprávět o těch minulých.

Minulé proběhly jako každý rok. Byla zima, bouřka a dokonce i pršelo (chvílemi). Skončila škola a šly jsme s kamarádkou  k nám domů, abychom si vzaly všechny věci a šly jsme k ní. Měla sem tam totiž u ní spát. Nejdříve jsme se koukaly na televizi, potom nám kamarádčina mamka udělala něco k jídlo a přecpávaly jsme se do večera. A když už začaly být na hřišti lidé, šly jsme se tam podívat.

Měli jsme krásnou větší vatru a na ní byla od mého strýce udělaná čarodějnice. Musím říct, že se mu fakticky povedla. Všichni si ji pochvalovali.

Bylo 8 hodin. A to už se stmívalo. My s kamarádkou jsme tam lítaly v odrbané sukni a více namalované, aby byla alespoň trošku sranda. Vatra už se pomalu zespoda zapalovala a tak jsme zase dostaly hlad. Šly jsme si teda vzít buřtíky a opéct je. To nás nikdy nebavilo. Tam u toho stát a pořád to otáček. Ale tak tu chvíli jsme vydržely.

Když jsme se najedly, šly jsme řádit na hřiště. Bylo tam spousty kluků, ti nás pořád bouchali koštětem. Po nějaký půl hodině už byla větší tma, tak jsme šli s kamarády na stezku odvahy. Musím říct, že procházet různým tím tmavým lesem bylo fakticky děsivé. Když jsme to prošly zpátky na hřiště, tak u vatry sedělo plno lidí a byly tam fakticky krásné masky těch malých dětí. Přemýšlely jsme, že když jsou čarodějnice, že by jsme mohly vyvolávat duchy nebo dělat čarodějnické pokusy. Ale potom z nápadu raději sešlo. Čas utíkal jak voda a byla 1 hodina ráno, to už jsme nevydržely, přešly silnici, umyly se a usnuly. Letos se čarodějnice snad vydaří. Doufáme, že bude i solidní počasí.

                                                                                                                                    Barusska – čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to sice nejsou. ale článeček je napsán mile, doufám jen, že s vám letos řádění vydařilo. Za mého mládí se u nás nic takového nekonalo a dnes jsem již stará a ani nevím, že by se konalo, prostě tato tradice můj rodný kraj minula.
Obrázek uživatelky
profil
Za mého mládí to probíhalo trochu jinak.Dnes mi to připadá,alespoň u nás,hlavně si ožrat hubuSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
milý článek, hezky napsané.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles