Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Konec starého a začátek nového roku

15. 01. 2010 | Vaše příběhy
Od konce roku jsem se pořádně nezastavila. Až nyní. Když jsem si již v klidu uvědomila, co vše bylo, rozhodla jsem se, že poprvé zkusím něco málo o mých několika snad zajímavých dnech napsat.

Pěkně si sedněte, udělejte si pohodlí, přeji pěkné počteníčko.

Začínáme.

Bylo 30.12.2009 a v televizi běžel Mrazík. Honila mě mlsná, tak jsem si uvařila kávičku, na talířek pěkně naservírovala trochu cukroví a pochutnávala si, když v tom ejhle. Zjistila jsem, že se mi zlomil zub. Přední. Byla jsem bez nálady. Manžel se začal smát. Škodolibec. Nesmál se mě, ale smál se proto, že se to stalo u Mrazíka. Teď jste se určitě pousmáli i vy, že jo? Já se již tomu také směji. Druhý den jsem jela na pohotovost, protože většina zubních lékařů měla dovolenou. Za 90 Kč jsem byla ošetřena a do nového roku jsem vykročila s chybějícím zubem. Pěkný začátek.

Hned 1.1.2010 jsme začali doma mírně řádit. Na 7.1.2010 jsem měla objednanou novou kuchyňskou linku. A když nová kuchyň, tak i nová podlaha. A začaly manévry. Kde byl nějaký volný kousek v bytě, šup, už je tam část vybavení kuchyně. O víkendu jsem byla v práci, tak jsem manželovému řádění unikla. Byl šikovný. Starou linku zlikvidoval, vymaloval a mně potom pomohl uklidit.  V pondělí odpoledne začal pokládat lino – tedy čtverce z lina. S mou malou pomocí jsme vše zvládli. Podlaha vypadá velice zajímavě. Chodíme jako po kamínkách.

V úterý, 4.1.2010 jsem jela k zubaři, tentokrát již ke svému. Myslím, že byl dosti překvapen. Dostala jsem injekci a zbytek zubu šel po 40 ti minutách ven. Abych vůbec mohla jíst, mám v puse 4 stehy. Ale dobrý. Vše je dobrý. Jíst můžu, to je hlavní. 13.1.2010 půjdu na vytáhnutí stehů. Konečně, je to protivné mít nitě v puse.

A bylo 7.1.2010. Šla jsem do práce, manžel byl doma. Chlapi přijeli před 8. hodinou. Jak jsem se dozvěděla, několikrát museli pro věci do auta a to bydlíme ve 3 patře bez výtahu. Schodišťové procházky absolvovali všichni včetně mého manžela. Nezávidím jim. Kolem 13. hodiny odjeli. A výsledek? Když jsem přišla z práce, manžel mě poslepu odvedl do kuchyně. Přiznám se, že jsem byla mile překvapená. Moc pěkná. Je protažená i přes pračku a je zvednutá asi o 5 cm. Ten den jsem byla schopná pouze si novou linku pořádně umýt.  

Nyní mám problém. Musím se naučit a zapamatovat si, že se musím vyhýbat digestoři. Ona mi neuhne.

Následující dny, až do 9.1. 2010 večer, jsem neustále uklízela celý byt a hlavně se věnovala uspořádání věcí v lince. Ale mám konečně všechno h o t o v é!

Co na závěr? Velice oceňuji, že existují dřezy, špunty, odpady. Ono mýt nádobí ve škopku a potom vylévat vodu není moc příjemné.

Velké díky patří i manželovi. Byl skvělý a neskutečně mi pomáhal.

Všem přeji v letošním roce hlavně hodně zdraví, spokojenosti, pohody a pokud budete doma něco kutat, tak pevné nervy, ať se dílo zadaří.

                                       


Madulka - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Skvělý manžel, že pomáhá s úklidem, já nic takového neznám.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
To by jeden netušil, co se vše může stát a co se dá stihnout, tak ať se ti v nové kuchyni dobře vaří a daříSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Digestoř není nízko, ale občas se bouchnu do čela.Smajlík Měla jsem doposud linku bez ní. A tak nejsem na ní zvyklá.
Ale už je to lepší, chce to čas a trochu se OŤUKAT. Už jsme kámošky.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Madulko tak ten tvůj článek nemá chybu.Ale dostala jsi dodatečně ještě jeden dáreček od ježíška a už jsem se i přesvědčila že s ním umíš velmi dobře zacházet a tak by to chtělo to co jsi zdokumentovala i předvést tady chytrým ženám pro představu jak to u vás teď pěkně vypadá.A že moc pěkně to potvrzuji jako první
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles