Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Můžu být šťastná

5. 09. 2012 | Vaše příběhy
Můj článek není ani tak článek jako vyprávění o mém životě. Na začátek vyprávění bych se chtěla krapet představit. Jmenuji se Dana, jsem silnější bruneta s modrýma očima a dosti zajímavým životem, ale o tom bych v tuto chvíli ani psát nechtěla, protože bych se asi upsala. Napíši tedy alespoň pár řádků z posledních dob.

Celý život sním o velké milující rodině, hodném manželovi, kupě dětí a samých šťastných okamžicích s nimi - a co z toho zatím mám? Jen oči pro pláč. Můj přítel, vášnivý milovník ... aut, není zastáncem svateb a ani dětí, říká jim - parchanti.

Již přes rok mám ženské zdravotní problémy, které jsem se snažila řešit návštěvami u gynekoložky. Mé obtíže řešila hormonálními injekcemi a změna žádná. Při jedné takové návštěvě mi sdělila, že se mi nejspíš nikdy nepodaří otěhotnět a mimčo donosit. Po tomto verdiktu jsem se složila a musela začít užívat lék CIPRALEX, možná ho některá z čtenářek znáte a užíváte, ale se mnou to ze začátku dělalo divy, nálady se mi střídaly jak na běžícím pásu a kolikrát jsem nemohla ani se sebou vydržet.

Můžu být šťastnáAsi po dvou týdnech přišla úleva, vysvitlo sluníčko a mně se chtělo smát, ale na druhou stranu jsem si začala více všímat, jak se chovají lidé v mém okolí.
Z přítele se stal nervák, něco na způsob strýčka Skrblíka, který by si snad i pro korunu nechal urvat ruce, všichni mu vadí a na všem vidí chyby, především na mně. Rozhodla jsem se shodit nějaké kilko, abych se mu začala více líbit, ale jeho odpověď na to byla: ,,Proč to děláš a koho tím chceš uhnat?´´ Poslední týden náš vztah dost graduje, hádáme se a jeho slovník je snad horší než nějakého dlaždiče. Ne že si otevírá ústa na mě, ale vyjíždí i na moji rodinu, kterou miluji. Při poslední včerejší hádce mi řekl, že se mnou žádnýho parchanta nechce a jestli si nějakýho přitáhnu, že můžu vypadnout i s ním (uvažovala jsem i o adopci). Čtyři roky se o Mirka starám, denně vařím (pouze jídla, jenž jí), peru, žehlím, uklízím, jídlo platím ze své výplaty (do domácnosti vůbec nepřispívá), jak jsem zkrátka řekla: SKRBLÍK.

Můj sen se rozpouští jak na jaře poslední snížek, partnera nemám, svoji rodinu nemám, miminko a ani naději na něj nemám, a za chvíli ze mě bude i bezdomovec (barák totiž patří jeho rodině, respektive jeho tátovi, který je úplně stejný jako jeho syn). Každý mi radí - odejdi od něj, jsi mladá holka a zasloužíš si něco lepšího, ale asi jsem srab, mám strach z budoucnosti a z toho, že každý chlap je takový.
Píši toto se slzami v očích, protože skutečně nevím jak dál, stává se ze mě blázen a on si odjel na dovolenou se svojí ,,kamarádkou" Terezkou. Moc Vás prosím, držte mi pěsti, ať to zvládnu.


Dodik - čtenářika
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Můžu být šťastná:

Můžu být šťastná
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Věř, že i když nejsi právě nyní šťastná, přijde den, kdy se vše v dobré obrátí. Z mé vlastní zkušenosti vím, že život nikdy nejde tak, jak si ho v dětství vysníme. Ale v určitou dobu přijde zlom. Já jsem ho zažila sice až po třicítce, a po dvou rozvodech, ale dnes jsem neskutečně šťastná. Potkala jsem konečně toho pravého, který si mě váží i s mým tělesným handicapem a žijeme spolu celých 8. nádherných let.
Vždy je dobré " dodiku" si říkat, že co mě v životě nezabije, to mě naopak posílí. A o tom je právě ten život. Jsi ještě mladá a já věřím, že i ty budeš brzy velmi šťastná. Jen musíš kolem sebe rozdávat úsměv a radovat se z maličkostí.
Držím Ti palečky a přeji hodně štěstí! SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Musím Vám přiznat po pravdě,že ještě stále nejsem štastná
Obrázek uživatelky
profil
Vždyť ti to povídám denně v práci-zavří za vším dveře a převrat´svůj celý život naruby Danuško
Obrázek uživatelky
profil
uběhlo 7 dnů od uveřejnění tohoto článku, doufám že jsi si přečetla předchozí příspěvky a vzala jsi si písmenka žen k srdci a od toho sobce vzala nohy na ramena, jak píšeš že máš milující rodinu tak věřím že máš u nich dveře otevřené které každým dnem zabouchneš z druhé strany a toho despotu už nikdy neuvidíš. Přeji ti hodně sil a štěstí!
Obrázek uživatelky
profil
ahojky, tvůj článek je hodně vážný, jsi mladá a na dítě máš ještě čas, i na případnou adopci, ale musíš se osvobodit od toho sobce a začít znova, tohle není život a živoření, jak se k tobě bude chovat za pět nebo deset let, to bude ještě horší. A i doktoři nejsou vševědoucí a zázraky se dějí, mojí kamarádce řekli,že nikdy nebude mít děti, loni se stala babičkou svého syna a dcerku jí ještě chodí do školy, moje švagrová měla moooc vážné problémy, loni jí bylo čtyřicet a porodila nádhernou holčičku. Ne všichni chlapi stojí o hubené modelíny, jestli na tý fotce jsi ty, tak jsi moc hezká a nebudeš mít problém, najít si hodnýho partnera, který by byl v případě, že by to opravdu s tím miminkem nešlo, schopný přijmout cizí dítě a adoptovat ho. Držím ti palce a přeju už jenom samé štěstí. A nedej se. Nenech si řídit život nějakým prevítem.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles