Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejen chytré, ale i odvážné

8. 02. 2014 | Vaše příběhy
Stalo se už zvykem, že naše dobrá virtuální kamarádka Chytrá Žena pro nás stále připravuje různé zajímavé články, informace, ale hlavně soutěže. Specifickou kategorií soutěží jsou takzvané klikačky.

Naše Adminky je pro nás v redakci připravují několikrát do roka a u většiny chytrých žen a v poslední době i chytrých mužů se těší nemalé popularitě. A tak, když už si chytrulky a chytruláci myslí, že nastává čas na další z těchto soutěží, začne na několika diskuzích šum a dohadování: kdy už to vypukne, o co se bude tentokrát hrát, jak dlouho soutěž potrvá      apod. Ty odvážnější dokonce „bombardují“ v diskuzi Pro redakci naše Adminky otázkami, i když vědí, že tyto informace „jsou tajné“ a redakce je zveřejní jen pár dní před samotným vypuknutím soutěžní hry a všechny uživatelky stránky se o tom dozvědí najednou formou e-mailu a soukromé zprávy.

chytré a odvážnéJinak tomu nebylo ani před Vánocemi, neboť i když většina žen tvrdila, že v předvánočním období nebude mít moc času na klikání, vždyť je třeba uklízet, péct, nakupovat, balit dárky a udělat tisíc jiných činností souvisejících s přípravami na nejkrásnější svátky roku, přece se každá chystala ukradnout si nějaký čas na soutěž a umístit se podle možnosti co nejlépe. Všichni jsme se na klikačku těšili a přemýšleli jsme, jaké ceny pro výherce redakce ve spolupráci se sponzory připraví. Když nastal den „d“ (ještě jen s malým d), všichni jsme dostali zprávu, že klikačka už brzy začne. To je přesně čas, kdy se víc jak jindy aktivují diskuze zaměřené na toto téma, jinak v meziklikacím období velmi nevyužívané. A zase šlo všechno podle starého scénáře a otázky kdy ..., jak dlouho ...  a jaké ceny ..., byly hlavním tématem těchto diskuzí.

Netrpělivost rostla den ze dne geometrickou řadou. Konečně nastal den „D“ (hurá - D je už velké), kdy se na našich monitorech začal odpočítávat čas, zbývající do startu soutěžní hry (a opravdu napětí u klikačů-závisláků teď není o nic menší, než při odpočítávání při startu kosmické rakety na Bajkonuru) a dozvěděli jsme se, o co se bude soutěžit. Výherců mělo být tentokrát 300 a ceny vypadaly víc než lákavě. Vždyť kromě tří wellness pobytů, což byly první tři ceny, se mělo soutěžit o dvě MP3/MP4, dvě meteostanice, retrorádio, žehličky, filtrační konvice, osobní váhy, cestovní varné konvice, BIO výrobky, kosmetiku, stolní hokej, sady čajů s hrnečkem, rukavice na dotykové displeje, různé výživové doplňky, body do Chytrého konta a značkové čepice. A právě ty čepice zaujaly soutěžící nejvíc, asi proto, že se o ně mělo hrát poprvé. Názory na ně se lišily a popravdě řečeno, ze začátku nebyly velmi příznivé ohlasy na tyto ceny. Vždyť znáte ženy! Každá tvrdila, že čepice nenosí, že jí nesluší a že v každé čepici vypadá (s prominutím) jako debil a podobně. Ale jak hra nabírala na obrátkách, některé soutěžící se zaměřily na výživové doplňky, hlavně na ty, co slibují úbytek pár kil na váze a jiné (mezi které jsem patřila i já) začaly uvažovat o tom, že když se nám nedostanou výše položené ceny, tak ty čepice budou vlastně celkem fajn a každá už začala mít jakousi takovou představu, kterou si nakonec vybere.

Klikačka trvala dlouho a většina výhry chtivých soutěžících trávila u počítačů nejednu noční hodinu, aby nasbírala co nejvíc bodů a v konečném účtování se umístila co nejvýše. A tak, aby se nám nezavíraly oči a nepadaly hlavy na klávesnice, vymýšlely jsme různá témata na diskuze. Tentokrát se nám básnit jaksi nechtělo, tak jsme nejvíc debatovaly o čepicích, jejich barvách a tvarech a bavily jsme se o tom, jak v nich budeme vypadat.

Když se soutěž pomalu začala chýlit ke svému závěru, a my jsme už víceméně věděly, jak asi se umístíme, mě něco napadlo a hned jsem to i napsala do diskuze: „Napadlo mě, že všichni ti, co si vyberou čepici, by se v ní měli dát vyfotit, a potom uděláme galérii očepičkovaných chytrulek. To by byl srandy kopec, ne?“

K mému velkému překvapení to některé chytrulky celkem zaujalo a slíbily, že po obdržení výhry se nechají v čepici vyfotit a fotku vloží do fotoalba. Konstatovali jsme jen, že je škoda, že se pro tuto příležitost nedá vytvořit osobitá kategorie pod názvem Čepicová galerie, kde by naše fotky byly pěkně pohromadě. Nakonec to ale dopadlo přesně podle přísloví „Nikdo ti nemůže dát tolik, co já ti slíbím“ a ze 62 výherců čepiček našlo odvahu vyfotit se a vložit svoji fotku do fotoalbumu jen 7 žen (a i z toho mála jedna později fotky vymazala). Z chlapů tu odvahu nenašel ani jeden.

Já vím, že se klikaček zúčastňuje hodně lidí, kteří nechodí do diskuzí a tak ani netušili, že chystáme nějakou galerii, ale i tak jsem trochu zklamaná, že smysl pro humor v podobě vlastní fotky v čepici projevilo tak málo chytrulek.

Tento článek teda věnuji  nejen našim skvělým Adminkám za jejich snahu a trpělivost při přípravě a průběhu klikačky a sponzorům soutěže, ale hlavně těm chytrým a odvážným ženám, které se nebojí udělat si trochu srandy samy ze sebe. Děvčata byla dokonce tak ochotná, že mi soukromými zprávami dala písemný souhlas k přiložení jejich fotek k mému článku, čímž nakonec naše Čepicová galerie může přece jen uzřít světlo světa.

P.S. Jen pro zajímavost - dva dny před ukončením vánoční klikačky soutěžilo minimálně 3060 chytrých žen a mužů. 


Dada274 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Nejen chytré, ale i odvážné:

Nejen chytré, ale i odvážné
Nejen chytré, ale i odvážné
Nejen chytré, ale i odvážné
Nejen chytré, ale i odvážné
Nejen chytré, ale i odvážné
Nejen chytré, ale i odvážné
Nejen chytré, ale i odvážné
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
moc se ti to povedlSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Nádherně napsáno Dádo.Holky jste úžasné kočky,jen soutěžte dál.SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jenom - všechny ženy skutečně nesoutěžily, opravdu neměly časSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Moc pěkně napsanéSmajlík

Děvčata,moc vám to sluší,jste kočkySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Je fajn ,že některé ženy mají odvahu se ukázat v čepici.Dík Jste fajnSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles