Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Opilý jako Dán

30. 08. 2014 | Vaše příběhy
Do tiché noci a jemného ševelení větru se ozval opilecký řev a rozbíjení skla. Hlasy nabíraly na intenzitě čím víc se blížily k mým dveřím. Už slyším kroky na schodišti a zřetelné čtyři mužské hlasy. Smích a vzápětí pád asi dvou z nich vystřídaly nadávky v nesrozumitelné řeči. Mladíci zdolali tři patra v našem hotelu asi po půl hodině a na chodbě marně hledali dveře svého pokoje. Zkoušeli všechny dveře, začaly mými na kraji, pak u sousedky, tam vzbudili dvě malé děti, které je svým pláčem odradily v dalším dobývání a pak jim zřejmě došlo, že si spletli patro a postoupili o jedno výš, kde opakovali ten samý postup.

Doufala jsem, že si nespletli jen patro, ale hotel a zítra budou pryč. Ovšem tohle zvláštní osazenstvo si vybralo na své dovádění náš milý rodinný hotýlek, který jim imponoval a tak si mohli být jisti, že vzbudí patřičnou pozornost. Nevím, proč si zvolili klidný hotel s rodinami a malými dětmi, kde nenašli sobě spřízněnou duši, když by jim jistě bylo lépe v rušném centru mezi mladými. Dostáli i proslulému rčení „opilý jako Dán“, pánové byli skutečně z Dánska a dávali to patřičně na srozuměnou každou noc.

Opilý jako DánA tak jsme je vídali, jak každé odpoledne mizí do víru velkoměsta, aby k ránu udělali virvál na celý hotel. Až jednou... bylo krásné slunečné ráno, s hotelovými hosty jsme se setkali u snídaně a mimořádně jsme byli všichni vyspalí dorůžova. Borci z Dánska ještě nedorazili a tak zde byl nevídaný klid. Prostřeno jsme měli v krásné palmové zahradě, popíjíme džus a plánujeme, co dnes podnikneme. Do našeho hovoru s paní z vedlejšího pokoje, které předtím v noci probudily děti, se přidal starší manželský pár. Sdělovali jsme si navzájem dojmy a nikdo z nás nebyl z pobytu mladíků nadšený. Teď jsme si tedy vychutnávali okamžiky klidu, když vtom se Dánové objevili. Celá povedená partička, oškubaní a špinaví a něco vlekli s sebou. Po nočním tahu tak jak byli, šli rovnou k snídani. Zastavili se u stolu, položili „svůj úlovek“ na zem a šli si pro jídlo.

Otočila jsem se na židli a prohlížím si jejich „suvenýr“. Na zemi se válela figurína z výkladní skříně nějakého obchodu v lesklých šatech a asi ztratila cestou paruku, protože měla holou hlavu. Pánové si donesli kávu ke stolu, posnídali  s „novou kamarádkou“ a odešli do svého pokoje. Večer, když jsme se vraceli z pláže, jsem zahlédla figurínu na jejich balkóně, byla opřená o zábradlí, jako když kouká na bazén, což v jejím ohozu působilo komicky. Zřejmě něčím chlapce uchvátila, protože dnešní noc nešli na noční tah jako vždycky a strávili noc v hotelu.
Ráno jsme si spolu s dalšími hotelovými hosty pochvalovali, jak jsme se opět krásně vyspali a všichni jsme si přáli, aby zvláštní zájem o novou spolubydlící vydržel Dánům co nejdéle. Jak to tak bývá, vše je nakonec jinak a tak i tahle událost měla jiný konec. Po další noci byla figurína opět na balkóně, ale už neshlížela k bazénu, chyběla jí hlava. Jak vidno, chlapci mají, přestože jsou ze severu, jižní temperament. Kromě toho zdevastovali i vybavení hotelového pokoje a věc řešila policie.

Jak jsme se později dozvěděli, pánové měli na svědomí vykradení obchodu (odtud jejich společnice) a další škody. Do odpoledního relaxu u bazénu a usrkávání barevného drinku se objevilo policejní auto a „milé“ Dány si nadobro odvezlo. Pokojská odnesla z balkónu torzo figuríny, která se tu stala již stálým inventářem jako kokosová palma u baru a zase tady zavládl rajský klid.

Setury - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Opilý jako Dán:

Opilý jako Dán
Opilý jako Dán
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil

tak to jste si tedy užili - hrůza a děs !!!
Hned mne napadlo, že figurína musela být odněkud z výlohy. Já jsem tak alergická na opilce všeho druhu, že bych je na potkání střílela - téměř všechny nepravosti i zločiny souvisí s alkoholem a hlavně mužskými /zvláštní to poddruh člověkaSmajlík/
Obrázek uživatelky
profil
To je pravdivé rčení s tím Opilým Dánem..opilci občas umí zkazit i dovolenouSmajlíkMy měli podobné zážitky s Němci v ItáliiSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles