Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Půlnoční překvapení

28. 02. 2012 | Vaše příběhy
Před několika lety jsem byl pozvaný na ples, který se odehrával v prostorách hudebního klubu. Při běžném provozu tam pomalu není rozumět, ani když namísto hovoru na druhého křičíte, ale tentokrát se dalo i při tanci prohodit pár slov. Plesová atmosféra nevydržela však dlouho.

Na rozdíl od konzervativních velkých kamenných sálů, kde se obvykle plesy konají, byl tento poměrně malý a moderně vybavený. Tomu odpovídalo i netradiční prostření stolů - uprostřed každého byl papírový kýbl s popcornem.

Bylo to jistě strategické, neboť na první pohled se pohoštění tvářilo jako milá pozornost večera, která opravdu byla gratis, ale ve skutečnosti slaný popcorn vyvolával silné pocity žízně. A to byl ten pravý důvod, proč zde kýble byly. Za bary se brzy začaly tvořit fronty.

Nevypadalo to nikterak esteticky, když okolo stolu  byla honosně oblečená rodina a na stole se vedle papírového kbelíku povalovalo pár vypadlých kousků popcornu, který se nabíral samozřejmě ručně. Občas nějaký upadnul na zem, takže i na tanečním parketu bylo po čem šlapat.

Mládež popcorn ocenila, cvrnkala ho po sobě, po tanečnících, až bylo nutné v průběhu večera povolat uklízečku, která neustále procházela kolem stolů a snažila se odstraňovat upadlé kousky popcornu. Byl to ale marný boj.

Se vzrůstající žízní rostly nejen fronty u toalet, ale samozřejmě i fronty u barů, což byl jistě hlavní marketingový tah celého plesu s kýbly popcornu.

Na programu bylo ještě půlnoční překvapení, a to byl vlastně druhý marketingový tah - vydržte s námi popíjet a zobat popcorn až do půlnoci, za odměnu něco uvidíte. A zvědavost opravdu nenechala nikoho odejít před půlnocí.

Odbila půlnoc a na jevišti se objevily dvě labutě, které ovšem baletky ze známé opery moc nepřipomínaly. Měly být celkem tři, ale jedna labuť se ještě hledala. Nasávala tak, že na pódium jí nakonec musely pomáhat uvaděčky.

Ony labutě ve skutečnosti tvořili tři kluci, kteří se převlékli za baletky.
Vyvolalo to nakonec velké ovace, protože hmotnost baletek někteří chlapci překročili přinejmenším dvojnásobně. Alkohol je zmohl tak, že se během několika minut celé představení změnilo ve válení se po pódiu, protože ani jediný nebyl schopen udržet balanc.

Po půlnoci ti nejvíce společensky unavení tančili již na stolech a mezi jejich nejkreativnější čísla patřil elegantní odkop zbytku popcornu s celým kyblíkem na zem. Afterparty už vypadala jako na sněhu, protože popcorn byl vysypaný už opravdu všude.

Že z celého plesu byla určitě v nejlepší náladě kosmetička podlahových krytin, nemusím asi dodávat.
  

Autor:pppeettrr

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
od predajcov alkoholu, ktorí to mali určite dobre vopred vypočítané. Ale tú sálu by som upratovať nechcela.
Obrázek uživatelky
profil
netradiční, takže tomu odpovídala i netradiční zábava Smajlík. Uklizečka se určitě nenudila Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles