Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.05. 2024
Dnes má svátek Vladimír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

"P" jako pátek

3. 08. 2012 | Zajímavosti

Po ránu se probudím, potichu povstanu z pohodlné postele, poupravím se a posnídám. Poté poustelu přikrývky, poklidím a v pohodlných polobotkách půjdu pěšky do práce. Předtím pořádně pozamykám příbytek, protože by nás pravděpodobně mohl překvapit podivný poberta. Po cestě potkám přítele a poklábosím s ním. Poslouchám pípající probouzející se ptáčky, přemítám, že pěnkavy.

Při pracovním procesu pilně pracuji a plním pracovní povinnosti pomocí počítačového programu. Přijde poledne - poobědvám. Po pracovní době půjdu (o)pět pěšky a protože v peněžence mám peníze, použiji je a v prodejně potravin pořídím proviant pro páteční piknik - příklad: párky, pečeni, paštiku, pečivo, pivo, punč, pomeranče, papriky, pórek apod. - je toho půl pytle, protože bude nás pět.

P jako pátekPo příchodu do pohodlí pěkného příbytku pozdravím papouška a pejska a pustím se do přípravy pikniku. Proto peču piškot, přidám do něj prášek do pečiva i do perníku, po (u)pečení pomažu povidly a poleju punčovou polevou. Pečeni peču poté. V papiňáku přitom povařím pórkovou polévku.

Pečlivě převléknu povlečení na polštářích a peřinách, potáhnu pěkným prostěradlem pohodlnou postel a poutírám prach a podlahu. Připravím papuče pro příchozí příbuzné a počkám, až přijedou po páté. Pak půjdeme na piknik do parku. Posadíme se na palouku podél potoka. Je přenádherné počasí a poetický podvečer.

Pěkně se pobavíme a potěšíme, pojíme a popijeme, povyprávíme pikantní příhody a příběhy k popukání. Protože je příhodné po sobě ponechat pořádek, posbíráme papírové prostírky, plastové příbory, pohárky a podšálky, políbíme se a bez pohádky půjdeme po převléknutí do pyžam pěkně - sPÁT.

Byl to překrásný a předlouhý pátek.


Alenice51 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
a co takhle vymyslet něco podobného na více písmen?ti co mají cit pro psaní,velkou slovní zásobu a nápad by zvládli možná neco od každého-tedy od téměř každého písmenka něco napsat,myslím to jen v dobrém-každý nemá takový dar psaní ani fantazie....Smajlík
je to moc pěkné počtení tak snad mi někdo špatně nepochopí a nebude za tohle nadávatSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík superSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ÚŽASNÉ SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
krásné počteníčko, díky Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkPřeji pěkný podvečer..Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles