8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šéf řádí v Kralupech jak černá ruka

9. 03. 2010 | Televizní tipy

Zdeněk Pohlreich nevěří svým očím. Kde se to octl? U tří špindírů, nebo v Blue Note? V kralupském domě hrůzy objevil ve fritéze lak na rakve; je to teplý fernet, nebo ještě olej? Co ty smradlavé zašlé hadry místo utěrek?

Děravá mísa na těsto a mastné nánosy zašlé špíny na digestoři a všude, kam jen šéfovo orlí oko dohlédne? Je to staveniště nebo smetiště? Ne, kuchyně, kde hory špinavého nádobí teprve čekají na odolnou paní myčku, která denně dochází. „Pánové, vy se chcete dostat do kriminálu!“ konstatuje šéf po bleskové obhlídce zdejší kuchyně. Koktejl bar Blue Note vedou tři mladí dobrodruzi z Prahy, přilákalo je sem nízké nájemné a rušné místo v centru Kralup nad Vltavou. Z bývalé sokolovny a kina se rozhodli udělat koktejl bar
a pozvednout gastronomii v okresním městě. Po měsíci a půl si raději zavolali na pomoc šéfa. Jak proběhne tahle Mission Impossible uvidí diváci v úterý 9. března ve 21.20 na Primě v oblíbené gastronomické show Ano, šéfe!

 

Šéf nachází stále další nádoby s podezřelým a zapáchajícím obsahem a zuří. Mládenci – všichni z oboru – ještě žertují a navrhují mu, zda by u nich nechtěl vařit. Prý by se propadl až do západního Německa. Jestli chlapci hned neuklidí, Zdeněk Pohlreich v Blue Note skončí, vyhrožuje. S pomocí dalšího personálu kuchaři šůrovali přes noc a šéf si na ně navlékne bílou rukavici, až přijde na kontrolu. Jak nedobrovolná rychlá uklízecí rota obstojí? Mladí provozovatelé by potřebovali vydělávat více a nad vodou je zatím drží dodávka a rozvážka obědů okolním zaměstnancům. Zdeněk si myslí, že by si pracující zasloužili něco lepšího,
a chystá pro ně kuřátko na pivu s žampiony a rýží. Třetí den nastoupí na další kontrolu čistoty v kuchyni s plynovou maskou a podívá se na zoubek ekonomice provozu a jídelnímu lístku v Blue Note. Pozve skvělého barmana a diváci uvidí, jak se dělá koktejl Cosmopolitan, který šéfovi moc zachutnal. Trojlístek provozovatelů čeká ještě velké a pro šéfa organizačně náročné překvapení a diváky jeden expresní recept.

A co zaměstnanci a jejich obědy? Přijel „bílý démon“ – pochutnali si konečně? A jak obstojí mládenci v den šéfova návratu? Zdeněk Pohlreich má strach, že se zase vrátí do zámku pokrytého olivovým suknem. Obává se zbytečně a bude příjemně překvapen?

 

Zdroj: Prima

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !