Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Moje zkušenosti s nemocnicí

11. 02. 2012 | Vaše příběhy
Když mě začalo bolet břicho, nebrala jsem to nijak tragicky, bolesti se stupňovaly, ale já pořád věřila, že přejdou. Když jsem téměř po týdnu dostala v noci 40 horečku a hrozný křeče, na nic jsem už nečekala a volala záchranku. V nemocnici to šlo ráz na ráz, za 3 hodiny jsem byla na operačním stole.

Po operaci jsem byla týden na JIP, manželovi řekli (to se mi přiznal nedávno), že jsem nepřijela za 5 minut 12, ale 5 minut po 12. a když to zvládnu do rána, bude to dobré, ale že moc nadějí nedávají. Ale zvládla jsem to, ale nic moc si ze začátku nepamatuji, neboť jsem měla spoustu infuzí, léky od bolesti a na spaní, tak jsem dění kolem sebe moc nevnímala. 

Pak mě přeložili na oddělení. Opravdu, nebýt těch bolestí, tak to tam bylo jak v ráji, sestřičky mě chodily stále kontrolovat - lékaři se zajímali o můj zdravotní stav, vizita byla ráno taková oficiální i s panem primářem a odpoledne a pak ještě večer se přišel lékař se sestřičkou zeptat, jak se daří. Sestřičky ochotné - stále opakovaly - jak budete něco potřebovat, zvoňte. Pokud se mi přitížilo a řekla jsem to sestřičce, za chvíli už přišla s lékařem, který mi pomohl. Tak jsem tam prožila 14 dnů.

Jenže pak se můj zdravotní stav zhoršil a zjistili, že mám embolii, tak mě přeložili na internu. Napojili mě na telemetr, nesměla jsem vstávat. Na tomto oddělení za celých 12 dnů nebyla vizita, vždy jen ráno přišel pan doktor, bez nějakých záznamů o mé  léčbě, změřil mi tlak, zeptal se, jak se mám  a to bylo vše. Byla jsem na pokoji sama, tak nevím, jak to bylo jinde.  Sestra přišla jen když přinesla jídlo nebo léky.

Pokud mi bylo zle a sestra uznala za vhodné,  řekla to panu doktorovi a ten buď poslal injekci nebo nic, ale nikdy se nepřišel podívat.  Jednou jsem si dovolila zazvonit - zvonek vypnutý a nikdo nepřišel, tak jsem po hodině zvonila znovu. Naštěstí jsem chtěla jen odpojit večer infuzi, která už dokapala,  abych mohla spát, ale co kdyby to bylo něco horšího.

Takže v jedné nemocnici dvě oddělení a tak rozdílný přístup. Myslím, že je to ve vedení a hlavně v lidech.
Přeji vám všem pevné zdraví.

Autor:alenab

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
opravdu v lidech, můžeme si přát jen zdraví a když už, tak štěstí na dobré doktory (a sestry) Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
že u vás to v nemocniciach funguje presne tak, ako u nás. Ale nie je to tým, že by bola zlá nemocnica, ale na niektorých oddeleniach sú jednoducho dobrí ľudia a na iných už menej.
Manželovi pred Vianovami veľmi vyskočil tlak, tak sme išli na pohotovoť a keď som si dovolila zaklopať na dvere, sestrička na mňa nakričla, že máme počkať, ale ani sa nespýtala, aký máme problém. Potom manželovi pichli nejaké injekcie a musel čakať v čakárni, či zaberú. Sestrička si medzitým odišla "schrupnúť" a ani lekárka ju nemohla mobilom zobudiť. Pri tlaku viac ako 200/175 ho neposlali na žiadne vyšetrenie, len mu pichli ešte jednu injekciu a poslali nás domov. Našťastie to tento raz dobre dopadlo, do rána vydržal, hoci sme toho veľa nenaspali a ráno ho syn zaviezol obvoďáčke. Tá ho už potom poslala na rôzne vyšetrenia.
Obrázek uživatelky
profil
Já zase nedoporučuji interní oddělení v Kadani
Obrázek uživatelky
profil
tedy nedopuručuji KroměřížSmajlíkkonkrétně kožní oddělení.
Obrázek uživatelky
profil
Hlavně, že už jsi v pořádku, já neddávno vezla babičku do nemocnice kvůli srdci nebylo to poprvé, jeli jsme poprvé na bulovku, kde nám řekli, že příště máme jet na prosek, protože podle trvalého bydliště tam babička spadá. přístup hrůza na doktorku jsme museli čekat, babičce jen změřila tlak ani ekg jí neudělala, řekla jí, jestli nemá třeba zažívací potíže.. no prostě jí nevěřila!! a poslala nás na bulovku!! kde jsme s babičkou přijeli a deset minut na to dostala slabý infarkt!! TAKŽE ZA MNE NEDOPORUČUJU POLIKLINIKU PROSEK!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles