Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Slunečná - 70. díl - Nečekaná rána

12. 01. 2021 | Televizní tipy
70. díl nového televizního seriálu Slunečná nese můžete sledovat 12.1. 2021. Honzák vyhrožuje opět Jankovi, že pokud nedostane peníze, o které jeho otce připravil John, tak mu zatopí. Jankovi ujíždějí nervy, ale Vilda ho klidní, aby se nenechal Honzákem vyprovokovat. Týna a Julie s potěšením konstatují, že Jankova tiskovka zabrala, protože se do penzionu vracejí hosté. Týna si Janka váží, že tiskovku udělal.

Julie by chtěla, aby se s Jankem dala Týna dohromady, ale Týna ji ubezpečuje, že jsou pouze obchodní partneři. Na statek dorazí rozlícený Said, který si myslí, že je Janek mafián. Ukáže se, že ho informoval Said. Janek mu ukáže veškeré účetnictví a Said se uklidní. Slibuje, že jejich spolupráce nekončí. Said se opije a vleze večer Týně do pokoje. Týna začne křičet a Janek ji zachrání. Saida zbije a ten řekne, že jejich spolupráce končí. Týna se bojí, že když přijdou o Saidovi peníze, nebudou moct rozjet sanatorium. Janek ji uklidňuje a políbí se.

Slunečná - 70. díl - Nečekaná ránaLukáš dostane nabídku od svého známého, aby odjel do zahraničí pracovat na jeho kliniku. Zaslechne to Karolína a chce jet s ním. Jenže to řekne tak nešikovně, že to vypadá, jako by o něho začala mít zájem až ve chvíli, kdy má dobrou nabídku. Lukáš se naštve a řekne jí, že on nemá zájem. Karolína se rozhodne, že v nejbližší době odjede ze Slunečné.

Kluci řeknou profesorovi, že Plesníková vyzvídala, jestli Tom bydlí se Erikou. A pak někam telefonovala. Profesor je nabádá, aby o tom Tomovi řekli. Kluci se rozhodnou Toma s Erikou sestěhovat k Erice do pokoje. A řeknou oběma o tom, že Plesníková zřejmě opět volala na sociálku. Tom je ze sestěhování s Erikou nervózní, ale nakonec s ní ulehne do manželské postele. Na víc si netroufne, je to na něho příliš rychlé. Erika se tím baví.

I Profesor má strach, že by se k němu snad Roza chtěla nastěhovat. Chce si to s Rozou vysvětlit, ale udělá to tak nemotorně, že se Roza naštve. Nakonec jí to přece jen vysvětlí a Roza ho uklidní, že se k němu stěhovat nechce. Jejich vztah nicméně trvá dál. Roman tvrdí Kláře, že stále pracuje v Solange. Koupí jí snubní prsten a požádá ji o ruku. Jenže Klára přijde na to, že v Solange nepracuje a jejich vztah ukončí.

O seriálu Slunečná:


Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár, D. Batulková, T. Brodská, P. Tomicová, D. Prachař, O. Pavelka a další. Režie J. Polišenský

70. díl oblíbeného pořadu Slunečná můžete sledovat 12.1. 2021 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !