Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Slunečná - 71. díl - Princezna

14. 01. 2021 | Televizní tipy
71. díl nového televizního seriálu Slunečná nese můžete sledovat 14.1. 2021. Týna se shání po Jankovi a Lukáš jí vmete do obličeje, že jel do Prahy shánět investora, protože o Saida přišel kvůli Týně. A není to poprvé co se Janek vzdal kvůli Týně spousty peněz. Týna se rozhodne, že odletí za Saidem do Londýna a přesvědčí ho, aby se zase stal investorem. Když se to Janek dozví, chce letět za Týnou. Ta se vrátí se Saidovou ženou, která se stane investorkou. Týna a Janek se skoro políbí, ale přeruší je Lukáš, který chce slavit investorský úspěch.

Janek shání v Praze investora, ale Honzák všechny zpracoval a nikdo mu nechce pomoct. Hana mu vnukne myšlenku, aby požádal Johna. Jankovi se to moc nelíbí, ale je v koncích, peníze potřebuje. Sejde se s Johnem a plácnou si. Jenže pak John řekne, že došlo na jeho slova, že se Janek bez jeho peněz neobejde. A Janek se naštve a Johnovi peníze nechce.
Votruba varuje Toma, že dostali echo, aby prověřili, jestli nejsou Matěj s Vojtou týraní. Tom ví, že je za tím Plesníková.

Slunečná - 71. díl - PrinceznaPřijede ze sociálky Trvalá a Kriminalista Klouček. Ten rozhodne po rozhovoru s kluky, že o žádné týrání nejde a předvolá si Plesníkovou. Řekne jí, že poradil Tomovi, aby na ni podal trestní oznámení, což skutečně Tomovi poradil. Plesníková má strach, jede za Tomem. Ten se rozhodne, že na ni trestní oznámení nepodá. Chce, aby se s ní kluci stýkali, je jejich babička. Ale musí přestat na Toma posílat sociálku. Plesníková to slíbí.

Lída se snaží, udělá velkou snídani, protože zaslechla, že pro ni má Franta připravený dárek k výročí. Kratina se mu svěří, že on má vždy několik záložních dárků, protože není jak Franta, vždycky na narozeniny nebo výročí zapomene.

Ale protože má záložní dárky, tak je vždy připravený. Frantovi dárek nedovezou a Kratina mu nabídne, že mu dá náramek, který koupil Janě. Lída je z náramku nadšená. Ale Dolejšová propálí, že ho vybírala Kratinovi ona. Lída se vzteká, Franta jí to popravdě vysvětluje, ale Lída mu nevěří. Druhý den přivezou konečně dárek-prsten a Lída Frantovi uvěří. Karolína přemluví Julii, aby jela do porodnice, protože si myslí, že rodí. Ale opět je to planý poplach.

O seriálu Slunečná:


Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár, D. Batulková, T. Brodská, P. Tomicová, D. Prachař, O. Pavelka a další. Režie J. Polišenský

71. díl oblíbeného pořadu Slunečná můžete sledovat 14.1. 2021 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !