8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sourozenecké kočárky

30. 08. 2013 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Narození dvojčátek není v dnešní době nic výjimečného a nese sebou jistě velkou řadu výhod! Na druhou stranu je to dvojnásobný zásah do rodinného rozpočtu.  Výrobci kočárků však nelení a i s touto situací si vědí rady, vyberte si z následujících tipů ten pravý pro vaši dvojitou dávku radosti.


Aria Twin-Marte 2013

Sytě červený, sourozenecký kočárek firmy Peg Pérego se pyšní nejen skvělým designem, ale je ideální i pro každodenní cestování, zvláště pro časté použití v MHD.

Aria Twin-Marte 2013

Dvojčátka jistě ocení pultík na hraní, maminky jeho odjímatelnost. Dvě oddělené stříšky, dva nánožníky,  rukojeť s držákem na pití, pětibodový bezpečnostní pás,  samostatně polohovací opěrky zad, čtyři zdvojená odpružená kolečka, zadní s brzdou, přední otočná s možností aretace, velký nákupní koš, integrované madlo pro přenášení složeného kočárku. To vše je součástí moderního sourozeneckého kočárku ARIA Twin Marte 2013.

Cena : 6 490,- Kč




Twinyx Heavenly blueTwinyx  Heavenly blue (CYBEX)

První kočárek pro dvojčata od firmy CYBEX kombinuje lehký golfový kočárek, skvělý vzhled, pohodlí a jednoduché užívání. Disponuje individuálně  nastavitelnou XXL stříškou se standarem UVP50+ pro optimální ochranu před sluncem a vysoce kvalitními látkami v módních, kontrastních barvách.

Vlastnosti:
-2x nastavitelná XXL stříška
- se standardem UVP50+ pro optimální ochranu před sluncem
- centrální systém pásů nastavitelný jedním tahem (patentováno)
- 4-poziční polohování jednou rukou
- sportovní madla
- odpružení zadních kol
- od narození s nosností až do 35 kg

Cena:  8 690,- Kč

Zoom sand-dark brownZoom sand-dark brown (ABC Design)

Tento kočárek firmy ABC Design je vhodný  také pro sourozence s věkovým rozdílem díky jeho rozmanitým doplňkům a víceúčelovým kombinacím (sportovní nástavba, hluboká korba, autosedačka skupiny 0+). Obě sportovní nástavby, které jsou dodávány s kočárkem, mohou být v  závislosti na volbě rodičů či dětí namontovány ve směru nebo proti směru jízdy. Malí pasažéři mohou sedět zády nebo čelem k sobě. Teleskopická rukojeť je výškově nastavitelná, nástavby kočárku jsou extrémně flexibilní a adaptabilní s optimálním sklonem pro zdravou páteř dítěte.
Kočárek Zoom lze s příslušným adaptérem přeměnit v cestovní systém v kombinaci s autosedačkami skupiny 0+ od firmy ABC Design Risus, Cybex Aton, Römer Baby-Safe plus SHR, Maxi Cosi Citi, Cabrio, Pebble

Cena:  10 990,- Kč 


Informace o kočárkách, další sortiment a seznam prodejců naleznete na stránkách www.babystar.cz. Vybrané kusy si také můžete prohlédnout v předváděcím středisku v Praze v Horních Počernicích.


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Sourozenecké kočárky:

Sourozenecké kočárky
Sourozenecké kočárky
Sourozenecké kočárky
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !