8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o knihu pro náctileté Desatero pro kluky

25.02. - 3.03. 2019 | Aktuální soutěže

Pro chytré hlavičky





Po knížce pro nejmenší o tom, Jak děti přicházejí na svět (2010) a pro náctileté dívky Co se od kamarádek nedozvíš o sexu, líčení i zdraví (2016) spatřuje v listopadu 2018 světlo světa i knížka pro kluky…

Máte doma puberťáka? Probírali jste s ním již sexuální výchovu? Stydíte se a nevíte, jak na to? Přinášíme vám soutěž o jedinečného pomocníka, který je zpracovaný originální formou skorokomiksu pro náctileté chlapce.

Tentokrát ve formě blízké komiksům s mnoha návodnými obrázky, protože vás, milí mladí pánové, nechceme trápit přílišným čtením.

Styl knížky je velice svěží a takříkajíc vycházející ze života. Opět se v ní setkáváme se sourozenci, které známe z obou předchozích knížek. Pouze maminka, trpělivá přítelkyně dívek z Co se od kamarádek nedozvíš se v případě Tomova dospívání mění v Tomových očích doslova v matku-stíhačku. Ale i přesto je v jejich hovorech patrné, že k sobě chovají vzájemnou úctu, respekt a touhu tomu druhému porozumět a pomoci.
Desatero pro kluky

Pravidla soutěže:
Soutěž o knihu Desatero pro kluky probíhá od pondělí 25. února do 3. března 2019.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají knihu pro náctileté Desatero pro kluky od vydavatelství Babyonline.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 4. března 2019 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 27. března 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu na soutěžní otázku najdete
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !