Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžní pořad Nic než pravda na TV Prima

25. 08. 2008 | Televizní tipy
Nic než pravda je psychologická soutěž pro odvážné, kteří, pokud chtějí vyhrát zajímavý finanční obnos, nesmějí lhát.

Čtěte také o jednotlivých dílech soutěže:
Nic než pravda - 17 let jezdil bez řidičáku a bez trestu!
Nic než pravda - přiznal před manželkou sex s prostitutkou
Nic než pravda - šokující přiznání: Nenávidím svého otce! Přeju mu jen to nejhorší!
Nic než pravda - Konec přátelství?!
Nic než pravda - recidivista, podivín a žárlivka!


Nic než pravda - o soutěži...

Soutěžící v Nic než pravda mají za úkol zodpovědět až 21 otázek, z nichž každá pravdivě zodpovězená zvyšuje možnost výhry. Otázky postupně nabírají na dynamice. Ze zpočátku naprosto obyčejných se stávají postupně více a více osobnější; vždy záleží jen na úvaze soutěžícího, zda otázku zodpoví a bude pokračovat ve hře.

Nic než pravdaSoutěžící v Nic než pravda procházejí v první fázi „výslechem“ na detektoru lži, při kterém odpovídají na cca 60 –100 otázek. Jejich odpovědi ANO – NE jsou zaznamenány a vyhodnocovány polygrafem (detektorem lži), výsledky se dozvědí až při natáčení soutěže Nic než pravda.

Ve druhé fázi soutěže Nic než pravda probíhá samotné natáčení hry ve studiu, kde soutěžící odpovídají před nejbližšími příbuznými a za účasti kamer na výběr otázek, kterými prošli již v první fázi.


Zaujal Vás náš nový pořad NIC NEŽ PRAVDA, který startuje již příští pondělí?
    * Chcete vyzkoušet své blízké, kamarády, nejbližší, kolegy apod.?
    * Klikněte na odkaz www.nicnezpravda.cz a postupujte dle instrukcí.
    * Zaručujeme, že se budete bavit.:-))))

„Celá soutěž Nic než pravda se odehrává ve studiu s početným publikem, před kterým sedí nejbližší příbuzní a také přátelé a známí, tzv. patroni. V centru scény sedí moderátor a soutěžící. Sedí naproti sobě v křeslech, neschovávají se za žádný stolek, ale naopak jsou před publikem zcela odhaleni,“ říká projektová vedoucí pořadu Nic než pravda Romana Baborová.

* V každé fázi hry může soutěžící skončit a odejít s již dosaženou výhrou. Pokud se však rozhodne riskovat a jít dál, pak když odpoví nepravdivě, soutěž pro něj končí bez výhry. Neexistují zde tzv. záchytné body.

* Soutěžící může kdykoli v průběhu soutěže Nic než pravda svou účast v soutěži ukončit za předpokladu, že dosud nevyslechl následující otázku. V takovém případě má nárok na vyplacení částky přiřazené k poslednímu kolu soutěže, které kompletně úspěšně dokončil.


„Záchranná brzda“ v soutěži Nic než pravda

Příbuzní a blízcí lidé soutěžícího – patroni – mají k dispozici tlačítko, kterým mohou anulovat položenou otázku, na kterou nechtějí z jakéhokoli důvodu znát odpověď. To však ovšem jen v případě, dokud na ni ještě nezazněla odpověď. Moderátor pořadu Nic než pravda následně položí další otázku. Tuto možnost mají jen jednou po celou dobu trvání soutěže, kromě posledního šestého kola.



Zdroj: www.nicnezpravda.cz

ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5   6  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
no tato hra dokazuje to že vám dneska nedá nikdo nic opravdu zadarmo a bohužel ty peníze jsou hodně hodně zasloužené. Zodpovědět a některé otázky před svými nejbližšímí je asi opravdu těžké.....
Obrázek uživatelky
profil
na tento pořad se nedivám,stačilo mi jen chvíli vidět ,než začal můj pořad.Myslím,že tam jdou lidé ,kteří se chcou nějak zviditelnit a možná jim jde i o ty peníze,ale normálni asi nejsou.
Obrázek uživatelky
profil
jo je to lidi uzasný
Obrázek uživatelky
profil
Hmm, já osobně bych do toho teda nešla, ale proti gustu... Akorát názor co se týče dětí a víry!!!Opravdu existují rodiče, kteří dávají přednost víře před dětmi??? Sama děti ještě nemám, ale můžu jistě říct, že bych nepřemýšlela nad takovou - pro mě dost nepochopitelnou otázku!!
Obrázek uživatelky
profil
Tak nevím co je víc děti nebo víra? Sama jsem před deseti lety zůstala sama se dvěma dcerami a rozhodně jejich život a zdraví je mi nadevše o tom bych ani nepřemýšlelaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles