Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nahá jsi krásná - Míša Ballová: Když vám někdo řekne něco hezkého, to ošklivé to nepřebije.

2. 06. 2009 | Televizní tipy
Míša je vesnická máma od tří dětí, ale ve svých dvaceti osmi pořád vypadá tak trochu jako holčička. Je to obyčejná ženská, v životě hodně pracovala a na rozdíl od předchozích účastnic pořadu ji netrápí kila navíc. Vždy měla spíš opačný problém a tvrdí, že si málokdo dokáže představit, jak je protivné, když vám někdo stále vytýká, že jste hubená jako tyčka. Míša má proto nízké sebevědomí, kterému navíc nepomohlo, že se jí už po prvním dítěti udělaly velké strie. Druhý manžel, její vrstevník, se rád otáčí po jiných. To je hlavní důvod, proč si Michaela nepřipadá pro svého muže dostatečně atraktivní. Chtěla by to napravit a cítit se jako modelka, jako sexy krasavice, která dokáže okouzlit svého Radka tak silně, aby měl oči jen pro ni.

Nahá jsi krásná - Míša Ballová: Když vám někdo řekne něco hezkého, to ošklivé to nepřebije.Co ošklivého jí mohly říkat? Vždyť mnohé by jí mohly závidět souměrnou postavu, která se vrátí k původním formám třeba i po deseti dětech. To je dar, který dostala Míša do vínku, ona ale vnímá jen nedostatky. Myslí si, že má velké klouby, které deformují její útlou kostru a povadlá prsa po dětech. A samozřejmě – strie. Tričko nesvlékne ani v intimních chvílích s manželem. Také si myslí, že je nevýrazná a má nekvalitní vlasy. Potřebuje tedy poradit také s líčením a účesem.

Doma, protože žije v domku v malé obci pár kilometrů od Boskovic. Pečuje o děti, zahradu a dům, tak nemá moc možností se „vyparádit“ a působit reprezentativně. S prvním manželem, který byl o devět let starší, má Míša dva školáky. S Radkem, druhým manželem, Davídka, který brzy oslaví rok.

V domku s nimi žije maminka, nedá se ale říct, že by byl Radek její oblíbenec. Poprvé se Míša vdávala hrozně mladá, bylo jí sedmnáct, když si vzala svého prvního kluka. Manželství vydrželo osm let, Míša ale měla pocit, že jí stále cosi uniká a chybí. Chtěla ještě něco zažít. Zamilovala se do Radka, kolegy z práce. Pracovala u pásu, pak ale povýšila a Radka si vydupala nejen jako spolupracovníka, ale i jako partnera. Zjistila totiž, že má kromě ní ještě přítelkyni na Slovensku, a svedla o něj boj. Vyhrála, jsou spolu už tři roky a vloni se vzali, mají syna. Na krušné chvíle, kdy nevěděla, kam se bude jejich vztah ubírat dál, ale nezapomněla. Navíc ji Radko nešetří, někdy si k jejím nedostatkům řekne své. Je to motorkář a Michaela by ráda jezdila s ním. Snad aby s ním trávila víc času, měla ho na očích a zažila trochu adrenalinu.

S oblékáním Michaely nebude mít vzhledem k její postavě Libor Šula moc práce, ale na ostatním bude muset zapracovat. Jestli se mu to povede, uvidíte v dalším dílu pořadu Nahá jsi krásná v úterý 2. června ve 21.20 na Primě!

Čtěte také:
Nahá jsi krásná - Přišla o jezdeckou kariéru i o ledvinu
Nahá jsi krásná - Copak už vymizeli všichni ,,dolňáci"? Určitě ne, ale Lucie si to myslí...
Nahá jsi krásná - Michaela: ,,Protože miluju své děti, nechci opakovat chyby rodičů."
Nahá jsi krásná: Svému tělu říká Karel
Nahá jsi krásná - Přítel ji opustil během těhotenství, protože ztloustla
Nahá jsi krásná - Má všechno, i přesto není spokojená
Iveta: ,,Nač velká prsa, která nikdy nikoho nenakojí?"
Porucha příjmu potravy byla jejím voláním o pomoc...
Nahá jsi krásná: Adéla má fobii ze svého těla
Hanka: Chci sebevědomí a berušku na rameni
Nahá jsi krásná - Kateřina spí nalíčená. Co kdyby hořelo?
Nový pořad Nahá jsi krásná

Zdroj: Prima

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !