Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nahá jsi krásná - Co si do dalšího života odnesly účastnice pořadu Nahá jsi krásná?

9. 06. 2009 | Televizní tipy
Na počátku série pořadů Nahá jsi krásná stál Libor Šula jako princ před patnácti zakrytými obrazy. Nevybíral ale jedinou krásku, jeho úkol byl mnohem těžší. Těch patnáct zakletých princezen musel nejprve najít, aby mohl strhnout závoj, za nímž se na konci objevil akt krásné nahé ženy. Podívejme se, jak Libor změnil osudy účastnic první řady pořadu Nahá jsi krásná. V úterý 9. června ve 21.20 na Primě!

Mise Libora Šuly za objevováním ženské krásy v každé z nás a cesta do hlubin pošramocené ženské duše pomalu končí a před námi je rekapitulace první série pořadu Nahá jsi krásná. Jeho rukama prošlo patnáct účastnic. Absolvoval patnáct často nelehkých, až bolestných zpovědí před zrcadlem, musel bojovat se studem a rozpaky, aby na konci pořadu vypustil z šedé kukly zářivého motýla. Někdy v té kukle žena jenom uvízla a okolí ji hodnotilo jinak, jindy ji jako šedou a téměř neviditelnou vnímali i ostatní.

Nahá jsi krásná - Co si do dalšího života odnesly účastnice pořadu Nahá jsi krásná?Podle zadání si Libor zpočátku myslel, že ho čeká stereotypnější práce. Jenže každá žena měla jiný příběh, a ke každé musel proto hledat jinou cestu. Zda se na konci cítila krásná i nahá, ví samozřejmě nejlépe účastnice sama. Zda jí to slušelo, posoudili diváci. Závěrečný díl se zaměří zejména na pokračování příběhů Jany Šmídové, Adély Zuzánkové, Milany Kosmálové a Michaely Plasové, jimž pořad Nahá jsi krásná zamíchal se životem a vzhledem nejvíce. Pokud vás zaujaly osudy a proměny účastnic pořadu Nahá jsi krásná, určitě si nenechte ujít ani jeho poslední díl.

Vzpomínáte si na Adélu Zuzánkovou? Dívku, která navenek působila sebevědomě, extrovertně, ale měla velké problémy s postavou, obzvláště se spodními partiemi? Osm let nešla k vodě ani v největším vedru, i když se účastnila letních táborů. K této dívce musel Libor přistupovat s výjimečnou trpělivostí a citem. Vždyť se na sebe neodhodlala podívat nahá do zrcadla ani v nejhlubším soukromí! Před kamerou se dokonce rozplakala a utekla! Proto se musíte dozvědět, jestli se letos už Adélka projde a vykoupe v plavkách a jestli věří, že i nahá je krásná.

Od pasu dolů se neměla ráda ani Milana Kosmálová, hezká maminka tří dětí z Opavy. A bylo toho víc. Celulitida, strie... Milana byla velmi fixovaná na manžela-fotbalistu. Mezi sportovci si připadala ještě objemnější a svoje tělo vnímala jako povolené. Tato účastnice neměla dobrý životní start, narodila se jako nechtěné dítě a z domova se chystala zmizet co nejdříve. V rodině ji šikanovali a depresemi trpěla už jako malá. Pokud vás zajímá, zda tak vážný šrám na srdci dokázal alespoň trochu zacelit kadeřník a tak trochu psychoterapeut v jedné osobě Libor Šula, jistě se podíváte, jak se od skočení natáčení odvíjel Milanin další osud.

Nahá jsi krásná - Co si do dalšího života odnesly účastnice pořadu Nahá jsi krásná?Příběh Jany Šmídové nezalomcoval jen militantními feministkami. Osmadvacetiletá Jana z Příbrami totiž vnímala sama sebe jen očima svého manžela, jemuž přizpůsobovala téměř vše. Když ji chtěl jako blondýnu, odbarvila se. Když zatoužil po brunetě, zase změnila barvu vlasů. Ještě že jí neřekl – skoč! Aby byla nepřetržitě sexy, uklízela nalíčená v minisukni a lodičkách, léta neoblékla kalhoty, protože si to její muž nepřál. Jana už zapomněla, po čem sama touží, vnímala se jako neatraktivní, bezcenný člověk. Diváci nevěřili svým očím, když tak o sobě mluvila přitažlivá žena, která už ale pomalu nevěděla, kdo vlastně je. A co dnes? Je už Jana samostatnou bytostí, pro kterou je nejdůležitější to, co si sama přeje? A vidí se konečně jako sexy kočka i nahá před zrcadlem?

Není to tak dlouho, co jste se mohli seznámit s příběhem Michaely Plasové z Kralup nad Vltavou, mladou maminkou dcery a syna. Tu partner neponižoval, manžel byl naopak to nejlepší, co Míšu potkalo. Ale ani on nedokázal milovanou ženu přesvědčit, že je hezká a fajn. Její rodinu dokonce „nerozhodily“ ani finanční problémy, s nimiž se potýká. Přesto měla Michaela sebevědomí na bodu nula. Kořeny tak pokleslého sebehodnocení samozřejmě sahají pěkně hluboko. Míša prožívala neradostné dětství věčného outsidera a lhostejnost a nezájem rodičů jen problém zvětšovaly. Připadala si odstrčená, nemilovaná, chodila jako hastroš a děti jí to dávaly pěkně ostře najevo. Kdo ale viděl Míšinu módní přehlídku v pořadu Nahá jsi krásná, nemohl uvěřit, že je to ta šedá myška. Z Michaely sálalo sebevědomí a spokojenost. Nebylo to ale jen přechodné zdání? Euforie z mimořádné chvíle a výjimečně povedené proměny? Odnesla si něco do normálního života v Kralupech nad Vltavou? Nosí pořád ten krásný účes?

Nahá jsi krásná - Co si do dalšího života odnesly účastnice pořadu Nahá jsi krásná?Uvidíte v poslední epizodě pořadu Nahá jsi krásná. A samozřejmě mnohem víc. Určitě vás například zajímá, zda ještě chodí Lucka s vytouženým přítelem a jak dnes vypadá její byt. Protože i Lucii Maierové změnil Libor Šula život k lepšímu. A nejen jí.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !