Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se staví dům - Pokus o vzájemnou spolupráci nevyšel

7. 06. 2009 | Televizní tipy
Tuto neděli ještě uvidíme soutěžící v pořadu Jak se staví dům pracovat. O té další už budou jen doufat, že se jejich dům prodá za nejvyšší částku. Ale nepředbíhejme. Posledním úkolem tří snaživých soutěžních párů je domy dokončit a připravit je k prodeji. A i když jde všem o to, aby vyhrál právě jejich dům, s posledním úkolem si chtěly páry navzájem pomáhat. Jak to dopadlo? Sledujte předposlední díl pořadu Jak se staví dům v neděli 7. června v 18.00 na Primě!

Páry mají za úkol dokončit poslední nedodělaná místa, např. technické místnosti a schodiště. Ale především budou mít všichni za úkol vytvořit zahrady a celkově doladit okolí.

Páry se dokonce domluvily, že si s plněním úkolu budou pomáhat. Vzájemná semknutost však nevydržela dlouho a Pepa brzy ostatní převezl. Přestože slíbil, že jim pomůže udělat plot, nakonec slib vypustil z hlavy. Atmosféra houstla a Libor s Jirkou museli napnout všechny síly, aby úkol vůbec stihli předat včas.

Sledujte předposlední díl pořadu, ve kterém uvidíte hotové domy, výsledek čtyřměsíční práce. Nebude chybět ani spousta rad a nápadů pro všechny, kteří rádi přiloží ruku k dílu a baví je zvelebovat si vlastní bydlení.

Jak se staví dům - Pokus o vzájemnou spolupráci nevyšelSledujte předposlední díl pořadu Jak se staví dům v neděli 7. června v 18.00 na Primě!

Čtěte také:
Jak se staví dům - Co přinese kontrola stavebního dozoru?
Jak se staví dům - Olga s Pepou nesplnili úkol. Jak se k tomu všichni postaví?
Jak se staví dům - Co přineslo párům 55 neúprosných hodin za náročný úkol?
Jak se staví dům - Na scénu přichází realitní makléř!
Jak se staví dům - Jak vyřešily páry své vzájemné spory?
Soutěžní páry pořadu Jak se staví dům
Sestava pořadu Jak se staví dům
Jak se staví dům

Zdroj: Prima

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jestli bych do toho šlaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
osobně bych ten dům nekoupila, něco, co je postavené na křehkých základech, během 4 měsíců, to by bylo o ústa SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles