8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Napínavý historický román Hrdá otrokyně

28. 04. 2009 | Knižní tipy
Název knihy: Hrdá otrokyně
Autor: Quinn Paula
Vydavatelství: Alpress
Rok vydání: 2009
Počet stran: 244 str.
Formát: 205 x 135 x 35 mm
Barevnost: černobílá
Cena: 195 Kč

Krásná Gianelle slouží na hradě saských baronů, dvou bratrů. Když neznámý nepřítel jedem zabije hradního pána zrovna tu noc, kdy se Gianelle společně s přítelkyní pokusily o útěk, je zoufalá dívka obviněna z vraždy.

Lord Dante, který má za úkol odhalit spiknutí proti králi Vilémovi, sice neskrývá své sympatie k ní, ale co když nevinné dívce pomůže získat svobodu jen proto, aby ji sobecky sevřel v otroctví své náruče?

 

hrda-otrokyneUkázka z knihy

Hrdá otrokyně:


Když lord Dermott vstal, aby Gianelle zbil, dívka dokázala jen zírat, jak sestupuje z pódia. Věděla, že by měla sklopit zrak, ale nedokázala to. Strnulá strachem a nenávistí na něj zírala bez mrknutí. Rázně obešel jeden stůl, a pak i druhý, aby se k ní přiblížil. „Já tě naučím prokazovat úctu lidem, kteří jsou lepší než ty!“ Už byl téměř u ní. Touha po násilí zbarvila jeho oči do ledové modři. Gianelle ustoupila o krok. Věděla, že její pán ji udeří. Teď už tomu nemohla nijak zabránit. Přejela pohledem sál – všichni se na ni dívali. Vzdorovitě zvedla bradu.
„Abys věděla, kde je tvé místo, ty drzá děvko!“ Dermott zvedl ruku k ráně. Gianelle konečně zavřela oči. Ale rána nedopadla. Když oči otevřela, spatřila přímo před sebou zápěstí svého rozzlobeného pána obemknuté většími a silnějšími prsty. Zavrčení, které uslyšela nad svou hlavou, bylo tak zlověstné a výhružné, že kdyby jí její pán neblokoval cestu, byla by utekla.
„Varuji tě, Dermotte! Mluv tišeji a stáhni svou ruku, nebo tě srazím k zemi.“ „Dotkni se jí, a přísahám, že proliji tvou krev na místě, kde stojíš ." Danteho hlas byl stejně zlověstný jako jeho slova.



Tuto knihu Hrdá otrokyně zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Alpress.


PetraC

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !