Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tajemství přitažlivosti srdce

18. 05. 2009 | Knižní tipy
Název knihy: Tajemství přitažlivosti srdce
Autor: Ruediger Schache
Nakladatelství: Euromedia Group, k.s.
Rok vydání: 2009
Počet stran:  208 str.
Formát: 148 x 187 mm
Cena: 259 Kč

Téměř každý z nás  v sobě nosí své touhy a otázky, které se sobě navzájem podobají. Toužíme po smysluplném a naplněném životě. Snažíme se porozumět dění kolem sebe, hledáme pravdivé odpovědi na skutečnosti, které před nás staví život. Chceme milovat a být milováni. Mnohdy se však zdá, že právě získat lásku se nám daří tím obtížněji, čím víc o ni usilujeme.

Láska se řídí zákony vesmíru. Srdce je jako magnet, který jednotlivé lidi a situace přitahuje nebo naopak odpuzuje. Tato kniha odhaluje existenci tajemné síly vyzařování a přitažlivosti, která v nás všech působí a určuje náš život. Veškeré znalosti objasňuje v deseti tajemstvích, která dokumentuje na skutečných příbězích. Každé tajemství v sobě skrývá prastaré poznání. Kdo se jím řídí, sám určuje, co se stane, a s tímto novým vědomím  přitahuje ty, po nichž touží.

tajemstvi-pritazlivosti-srdceInformace o autorovi:

Ruediger Schache se zabývá výzkumem vědomí. Působí jako spisovatel,  nezávislý novinář, vedoucí seminářů, učitel a přednášející. Po ukončení studia ekonomie a psychologie pracoval mnoho let jako manažer v jednom z nejúspěšnějších průmyslových podniků v Německu.

Na svých četných cestách  po Spojených státech, Mexiku a Asii a  během dvou let strávených v léčebném centru v Brazílii absolvoval řadu rozmanitých školení. To vše vedlo k jeho hlubokému a úplnému přehledu o souvislostech osobní reality, lásky, vztahů a smyslu lidského bytí, o vnitřních a vnějších souvislostech týkajících se témat, která určují náš život.


Knihu Tajemnství přitažlivosti srdce koupíte v Knižním klubu, v knihkupectví, na internetových stránkách Knižního klubu.

PetraC

ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
......by mohla byt zajimava...mozna bude i v knihovne
Obrázek uživatelky
profil
bych si ráda přečetla...jen ta cenaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles