Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tajemství štěstí vás naučí za chladného dne necítit zimu

29. 06. 2009 | Knižní tipy
Název knihy: Tajemství štěstí
Autor: Marci Shimoffová
Nakladatelství: Euromedia Group k.s, Ikar
Rok vydání: 2009
Rozměry: 133 x 207 mm
Počet stran: 352 str.
Cena: 244 Kč

Kniha Tajemství štěstí vás naučí, jak být šťastný. Jen ten, kdo nespoléhá na vnější okolnosti, získá trvalé štěstí, které není závislé na vrtkavosti světa. Proč jsou někteří lidé šťastnější než jiní? Proč má někdo štěstí a někdo smůlu? Čím to je, že někomu všechno vychází, ale jiný má pocit, že si na něj osud zasedl? Zákon přitažlivosti funguje i v tomto případě a hladinu štěstí je možné si nastavit stejně, jako si lze zvýšit termostat, aby vám za chladného dne nebyla zima.

tajemstvi-stestiOsvojte si návyky šťastných lidí, vyhýbejte se zlodějům štěstí, seznamte se se zákony expanze a univerzální podpory, nastavte své myšlenky a frekvenci na štěstí a vytvářejte silné vibrační pole, která k vám přitáhne to, po čem toužíte. A nezapomínejte: vesmír je na vaší straně.
Většinu stínů v tomto životě si způsobíme tím, že si sami stojíme ve svém slunci. Být šťastný z dobrého důvodu znamená, že jsme závislí na vnějších okolnostech. Jakmile se změní, obvykle s nimi vyprchá i naše štěstí. Skutečné štěstí důvod nepotřebuje.
Šťastní lidé neztrácejí čas ani sílu obviňováním druhých. Jen oběti si stěžují na problémy, vítězové se soustředí na řešení.

Jednou večer vyprávěl starší z kmene Čerokíjů vnukovi o bitvě, která se odehrává uvnitř lidí. "Můj synu, tuto bitvu svádějí dva vlci, kteří žijí uvnitř nás. Jeden se jmenuje Nešťastnost. Je to strach, obavy, zlost, žárlivost, lítost, sebelítost, opovrhování a pocit podřízenosti. Ten druhý se jmenuje Štěstí. Je to radost, láska, naděje, klid, laskavost, velkorysost, pravda a soucítění." Vnuk se nad tím na chvíli zamyslel a pak se dědečka zeptal: "A který z těch vlků vyhrává?" "Ten, kterého krmíš," odpověděl starý Čerokí.


Tuto knihu Tajemství štěstí koupíte v Knižním klubu, v knihkupectví a na internetových stránkách Knižního klubu.

PetraC
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !