Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hudební soutěž Euro Song bude reprezentovat skupina Gipsy.cz

31. 01. 2009 | Kultura
Česká televize se již potřetí zúčastní hudební soutěže Eurovision Song Contest. Českou republiku bude reprezentovat skupina Gipsy.cz.

Česká televize se rozhodla využít práva nominovat interpreta písně přímo a nevypisovat národní výběrové kolo. Na základě zkušeností z předchozích dvou ročníků byla vybrána skupina Gipsy.cz. Ta v předchozích ročních měla výraznou podporu diváků.

Česká televize nabídne dvě písně této skupiny a bude na divácích, aby vybrali tu nejvhodnější, která bude naši zemi reprezentovat v Moskvě v hudební soutěži Eurovision Song Contest 2009. Hlasování bude probíhat prostřednictvím sms zpráv přibližně od 1. do 14. března 2009. Píseň skupiny Gipsy.cz, kterou diváci vyberou, bude živě předvedena na vyhlášení cen Akademie populární hudby 21. března 2009 na programu ČT1 od 20.00 hodin.

Eurovision Song ContestMezinárodní hudební soutěže Eurovision Song Contest 2009 v Moskvě se účastní 43 zemí, po několikaleté pauze i Slovensko. Každá země vybere a přihlásí jednu soutěžní píseň, která soutěží spolu s ostatními o přízeň u přibližně 100 milionů diváků.

Finále Eurovision Song Contest 2009 bude ČT vysílat 16. května 2009 na ČT1 od 21:00 hodin. Dále odvysílá jedno ze dvou semifinálových kol, kterého se bude ČR účastnit, a to - na programu ČT1 od 21:00 hodin. To určí los 16. března 2009. Semifinálová kola Eurovision Song Contest proběhnou v úterý 12.5.09 a čtvrtek 14.5. 2009.


Více informac se dozvíte také na oficiálních stránkách EUROSONG.

Čtěte také o minulém ročníku Eurovision Song Contest:
Eurosong 2008: Tereza Kerndlová zastupuje Česko v semifinále 22. května
Diváci poslali na finále Eurosongu Terezu Kerndlovou
Finalisté hudební soutěže Eurosong 2008

Zdroj:Česká televize

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !