Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 26.05. 2024
Dnes má svátek Filip
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

StarDance 3 - porota

2. 11. 2008 | Televizní tipy
Na taneční kreace celebrit a výroky nesmlouvavé odborné poroty v přímém přenosu velkolepé taneční show StarDance III ...když hvězdy tančí se můžete těšit od 1. listopadu vždy v sobotu na ČT1 ve 20.00 hodin.

Boj o krále a královnu
tanečního parketu

StarDance III
po roce opět začíná.


Čtěte také:

StarDance III ... když hvězdy tančí


StarDance III - porota



Jaroslav Kuneš

Čtvrtým porotcem bude letos ve StarDance miláček televizního publika z první řady této show, narozený ve znamení Berana.

StarDance III - Jaroslav KunešTanec pro něj dle jeho vlastních slov znamená doživotní setrvání na rozhraní období dospívání a ranné dospělosti. Jarda otevřeně přiznává, že nabídka do poroty StarDance velmi příjemně pohladila jeho ego. Co se mu po dvou letech vybaví, když se řekne StarDance? „Ještě pořád cítím vůni zkušeben, kde jsme trénovali, mrazení v zádech při znělce před přímým přenosem, ránu, kterou mi Mahulena uštědřila při první generálce, vůni kubánského rumu po přenosech, lak na vlasy, blaho po chvále Marka Ebena nebo natržený úpon stehenního svalu.“ Divákům slibuje, že jako porotce bude zcela určitě subjektivně naprosto objektivní.


Leona "Qaša" Kvasnicová

Nováčkem v naší porotě bude letos zkušená tanečnice a choreografka narozená ve znamení Kozoroha.

StarDance III - Leona KvasnicováNa několika zahraničních prestižních školách studovala klasický i jazzový tanec. V současnosti se specializuje především na street funk. Mezi její koníčky patří například běhání nebo jízda na skútru. Nabídku do poroty StarDance přijala hned z několika důvodů: „Ráda spolupracuji na všem, co má smysl a týká se tance a taky poznávám ráda nové lidi.“ StarDance se jí líbí především proto, že propaguje taneční umění, které patří u nás k nejméně vyzdvihovaným. A co pro ni samotnou znamená tanec? „Je to můj život. Je součástí mého já. Není to ani koníček ani práce, je to láska.“ Společenské tance Leona tančila hlavně na začátku své kariéry. Z tanců, které diváci uvidí ve StarDance, má nejraději jive a rumbu. Za svůj největší úspěch považuje to, že se nikdy nevzdávala a také narození svého syna Matěje. Vyznává životní motto: „Co pošleš, to se ti vrátí.“ Slibuje, že bude přísná porotkyně.



StarDance III - Zdeněk ChlopčíkZdeněk Chlopčík

Dvojnásobný mistr České republiky v latinskoamerických tancích a deseti tancích, trenér a mezinárodní porotce je v porotě StarDance největší stálicí.

Jeho oblíbené motto, kterým se řídí, zní: „Nenervuj se kvůli hloupostem a prožij si naplno každý den.“ Jak bude hodnotit letošní taneční výkony po zkušenosti z předchozích dvou řad? „Budu mnohem více klást důraz na charaktery jednotlivých tanců, vzájemnou souhru obou partnerů a pohybové vyjádření hudebního podkladu. Zase mě bude na prvním místě zajímat pohybová souhra muže a ženy a nemalý důraz budu klást na emoční stránku každého předváděného tance.“ Jaké má tento zkušený porotce pocity před startem třetí řady? „Určitě už nejsem tak nervózní jako při prvním přenosu. Těším se na neopakovatelnou atmosféru, skvělou zábavu a výbornou partu lidí.“


Tatiana Drexler

Sympatická profesionální tanečnice, trenérka a porotkyně narozená ve znamení Vodnáře bude zastupovat ženské pohlaví v porotě StarDance podruhé.

StarDance III - Tatiana DrexlerTatiana má za sebou celou řadu tanečních úspěchů. Několikrát byla mistryní Slovenska, devětkrát se objevila na finále mistrovství Německa a probojovala se dokonce i na semifinále mistrovství světa profesionálů. Ráda si povídá s kamarádkami, miluje vaření, matematiku a detektivky.

Celý život se řídí mottem: „Všechno dobré, co učiníš pro druhé, se ti mnohonásobně vrátí zpět.“ Tvrdí, že zatím se jí to vyplácí. Po loňské účasti v české StarDance zasedla také v porotě slovenské verze tohoto formátu. Jak se zkušená tanečnice těší na třetí řadu StarDance? „Myslím, že moje momentální emoce nejlépe popíše následující věta. Neexistuje vůbec nikdo, na koho bych se po roce zase netěšila“. Přístup k soutěžícím se u Tatiany ani po roce nezměnil: „Po dobu soutěže budu klást důraz na kvalitu pohybu soutěžících a vyjádření charakteru jednotlivých tanců v závislosti na hudbě. Je pro mě také velmi důležité, aby se soutěžícím podařilo vzbudit u diváka emoce, protože jen ty dělají z uměleckých a sportovních výkonů nezapomenutelné zážitky.


Čtěte také náš článek o StadDance a tanečních párech:
StarDance III ... když hvězdy tančí


Více informací se dozvíte také na oficiálních webových stránkách StarDance 3



ZUZI
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
v 2stardance sem nemela rada chlopcika bo daval vzdycky nejmene bodu ale ted se polepsilSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkpls davej nejvice bodu kostovcikovi a ive
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles