Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

StarDance 3 ... když hvězdy tančí

29. 10. 2008 | Televizní tipy
Na taneční kreace celebrit a výroky nesmlouvavé odborné poroty v přímém přenosu velkolepé taneční show StarDance III ...když hvězdy tančí se můžete těšit od 1. listopadu vždy v sobotu na ČT1 ve 20.00 hodin.

Boj o krále a královnu
tanečního parketu

StarDance III
po roce opět začíná.


Populární soutěž StarDance, ve které se snoubí elegance, noblesa a emoce se vrací zpátky na televizní obrazovky, aby zopakovala svůj fenomenální úspěch z předchozích dvou let.

Sobotní přímé přenosy StarDance plnily během loňského a předloňského podzimu stránky novin a časopisů, strhávaly publikum k bouřlivým projevům sympatií a díl od dílu lámaly rekordy v divácké sledovanosti. Tančící celebrity ve StarDance pod vedením profesionálních tanečníků brilantně předváděly taneční figury, které byly v mnoha případech vykoupeny desítkami bezesných nocí, litry potu a modřinami.

StarDance IIIZbrusu novému televiznímu fenoménu StarDance se již v prvním roce podařila zcela neuvěřitelná věc. Tancem začali žít téměř všichni napříč generacemi. Také loňská řada StarDance II Vám nabídla populární osobnosti, graciézní tanečnice a tanečníky a potvrdila své místo na televizním výsluní. K nezapomenutelným výkonům Václava Vydry, Tomáše Dvořáka nebo Romana Vojtka z první řady StarDance se v loňském roce do mysli diváků nesmazatelně zapsaly taneční výkony olympijského vítěze Aleše Valenty, herečky Tatiany Vilhelmové nebo herce Jiřího Schmitzera.

Ve StarDance III se o vaši přízeň bude ucházet stejně jako v předchozích dvou řadách osm šaramantních profesionálních tanečníků a tanečnic, kteří vytvořili taneční páry s osmi celebritami.

Soutěžní páry StarDance III:

Dana Batulková a Jan Onder
Zuzana Norisová a Jan Kliment
Bohouš Josef a Lenka Tvrzová
David Suchařípa a Albina Zaytseva
Jana Doleželová a Michal Necpál
Vladimír Kratina a Laura Klimentová
Jaromír Bosák a Eva Krejčířová
Iva Frühlingová a Michal Kostovčík




V sobotu 1. listopadu předvedou v prvním déle  StarDance III něžný waltz a temperamentní tanec cha-cha. Vše za živého doprovodu Moondance Orchestra Martina Kumžáka a v režii Romana Petrenka.


Čtěte také:
StarDance III - porota


Více informací se dozvíte také na oficiálních webových stránkách StarDance 3



ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Obě finálové dvojice se celou dobu snažily,ale šlo vidět,že má Zuzka Norisová jasnou převahu.
Obrázek uživatelky
profil
Měla to vyhrát Noriska a ne Batulková, třeba to s tim kočárkem skákala tam jak .... a vyhrála jo? No ale každej to asi vidí jinak no
Obrázek uživatelky
profil
Zuzana Norisová a Jan Kliment jsou lepší Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
no tak podle tance byli rozhodně nejlepší Zuzana Norisová a Jan Kliment,ale lidé soudí více podle sympatie než tance takže se vítězi stali Dana Batulková s Janem Onderem,ale i tak jim to přeju,na to kolik je jí let byla výborná! Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
me se nejvice libi kostovcik ale mrzi me ze dostal zrovna ivu...ale hlasy budu posilat porad
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles