Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.10. 2025
Dnes má svátek Bohumil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ano, šéfe!: Jak je Na Čertovce s odstupem času a jak si spolupráci se Zdeňkem pro sebe vyhodnotil David?

25. 09. 2025 | Televizní tipy
Šéf předal vše, co je třeba, se závěrečným povzdechem:  „Servis dobrej, kuchyně špatná. A největší otazník je pan majitel sám.“Jak to dopadne při kontrole? Podle nabídky na internetu to vypadá, že se nic nezměnilo. „To znamená, že jsem se nevyjádřil úplně jasně. Ale jdeme se tam podívat. Já jim ty čertoviny vyženu z hlavy.“ 

Jak se personál bude dívat na přepadovku? Kdo bude mít radost z toho, že ho vidí? Číšník Petr rozhodně. A hned vysvětlí: „Máme nový jídelák, lidi to docela kvitují.“ Co Zdeněk nakonec ochutná a zjistí v restauraci? U sousedních stolů chválí, Zdeněk je tedy spokojený. Protože, jak podotkne, hlas lidu je hlas boží. 

Ano, šéfe!: Jak je Na Čertovce s odstupem času a jak si spolupráci se Zdeňkem pro sebe vyhodnotil David?Kde je pan šéf? Vydělává ve druhé provozovně. Je to na škodu, nebo ne? Šéf pochválí polévku, usmívá se i na ostatní talíře. A mezitím se bude shánět David – tedy místní šéf. „Chtěl bych o těch jídlech říct něco blbýho, ale není co.“ To už zní od Zdeňka jako pochvala, nemyslíte? Když dorazí majitel, šéf zjistí, že mu žena neutekla a dál s ním toto dobrodružství snáší.

David je rád za slova, která od šéfa slyší. „Tohle je všechno dobře dochucené. A vy se pořád tváříte, jako by vám spadly hračky do kanálu. Jestli vám to nedošlo, tak vás chválím.“ Pro Zdeňka je vývoj v této restauraci překvapením. „Je tu místo na zlepšení, ale vytrvejte, jdete dobrou cestou.“

A byla nakonec hvězdička? Tým restaurace Na Čertovce jednu dostal. Jak na natáčení vzpomíná majitel David Škárka? „S odstupem jednoho roku od natáčení mám pocity jako na houpačce. Čím déle je to od natáčení, tím víc přemýšlím, jestli to celé bylo dobře, nebo špatně. Na začátku natáčení pracovaly emoce, teď vyprchává nadšení a jen přemýšlím, jak budou náš díl vnímat diváci.“

A jak hodnotí David spolupráci se Zdeňkem? „Musím říci, že Zdeněk je skvělý chlap. Na kameru i mimo ni. Dalo se s ním mluvit, je velmi lidský a myslím si, že se fakt snaží restauracím pomoci. Že mu o gastro obor opravdu jde. Jeho slovy bych řekl: Jsem překvapený, že to není zmedializované hovado. A jsem rád, že jsem se s ním mohl potkat.“

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !