Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Den jak sen - 12. 12. 2022

12. 12. 2022 | Televizní tipy
Sledujte další Den jak sen, ve kterém zažijete svatby klasické i hodně netradiční. Hlavně se ale dozvíte, co každé z nich předchází. Sledujte další láskyplnou cestu ke štěstí v pondělí 12. 12. ve 21.35 na Primě.

Pravou lásku poznáte prý podle toho, že z vás udělá lepšího člověka. Slyšeli jste to někdy? Moderátorka Monika Absolonová ne. Ale přesně tohle jí vyprávěla Pavlínka s Rosťou. Oběma je kolem dvaceti let, a Rosťa tvrdí, že z něj Pavlínka udělala lepšího člověka, ta naopak tvrdí, že v Rosťovi našla muže, po kterém celý život toužila. Tak tady je jejich svatební příběh. V dnešním díle uvidíte příběh mladé lásky, budete svědky utajených zásnub i překvapení rodičů. A uvidíte, jak dopadne vytoužená zvedačka z filmu Hříšný tanec.

Den jak sen - 12. 12. 2022Jak to všechno začalo? „Dnešní den byl hodně stresující. Ráno jsme jeli ze Znojma, navíc jsme řešili, aby se Pavlínka nic nedozvěděla,“ vzpomíná Rosťa. „V první chvíli, když jsem se pozdravila s Monikou Absolonovou, chyběla mi slova. To nemůže být ono. A navíc došlo na Petříně i na žádost o ruku. Před kolemjdoucími i štábem. Jsem strašně ráda. Protože se mi splnil sen, přála jsem si to,“ rekapituluje Pavlínka, jaké překvapení jí Rosťa připravil.

Maminka Pavlínky věděla, že se mladí chtějí brát, i to, že se hlásili do pořadu. Druhá maminka bude překvapena. Jak tohle dopadne? „Chci mít svatbu v přírodě. Svatba je pro mě podstatná proto, že mám ráda romantické příběhy, které končí svatbou. A když jsem potkala Rostíka, říkala jsem si, že je to ten muž, se kterým tu romantiku završím. Že z já budeme my,“ vysvětluje Pavlínka. Pavlínka má za sebou nelehké období a Rostíka potkala v době, kdy se situace začala obracet a ona se rozhodla zabojovat. Pár se dal dohromady na střední škole, šlo o studentskou lásku na první pohled. „Říkalo se o něm, že je holkař, ale já měla jasno – když pozná tu pravou, rychle ho to přejde,“ usmívá se při vzpomínce Pavlínka. A když Rostík vyznal Pavlínce lásku vlastní písní, bylo jasno. Tohle se přece neděje každý den.

Snoubenci se pustili do přípravy svatby. Protože je Pavlínka ještě studentka, pracují s omezeným rozpočtem. Kasu bude hlídat Pavlínka. Stejně jako organizaci dalších věcí. O přípravy se snoubenci podělili, stejně jako jim to funguje v běžném životě. Kdy se dozví rodiče, co se chystá? První sebere odvahu Rostík. Před kamerami. Pavlínka to rodičům oznámí bez přítomnosti kamer.

Jaké si nevěsta vybere šaty, kdo poradí Rostíkovi s oblekem? Kdo naučí pár tancovat? Kdo poseká cestičku k oltáři? To vše se dozvíte už v pondělí. I to, kdo z dvojice bude ve větším stresu. A co se bude, kromě svatby mladých, slavit? Kdo může předat recept na šťastné manželství a učiní tak? Co si z něj mladí vezmou?

Sledujte další díl pořadu Den jak sen už 12. 12. 2022 ve 21.35 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Den jak sen - 12. 12. 2022:

Den jak sen - 12. 12. 2022
Den jak sen - 12. 12. 2022
Den jak sen - 12. 12. 2022
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !