Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Duety ...když hvězdy zpívají - Vojtěch Bernatský

2. 10. 2009 | Televizní tipy

VOJTĚCH BERNATSKÝ SPORTOVNÍ KOMENTÁTOR A MODERÁTOR, TENOR, 34 LET


Vojta se narodil ve znamení Ryb. Zpěv byl donedávna jeho tajným koníčkem. Nejraději si zpívá v koupelně. Za svou největší výhodu v této soutěži považuje to, že se sám nebere příliš vážně. Jeho životní motto zní: „I kulhavý může někam dojít.“ Mezi jeho oblíbené interprety patří Freddie Mercury a U2. S nadsázkou prohlašuje, že by jednou rád skončil jako rentiér na Maledivách.


Jaká je vaše nejstarší vzpomínka spojená se zpěvem?

Už ve třech nebo čtyřech letech jsem se sápal po kytaře. Musela to být pro mé rodiče asi pořádná muka, protože mě strašně bavilo na ni brnkat, aniž bych znal jediný akord, a ještě jsem u toho zpíval. Svůj první vážnější vstup do světa hudby jsem zažil o pár let později společně s naší pračkou Tatramat. Vždycky při ždímání nám utíkala z koupelny a muselo se na ní sedět. Rád a často jsem na ní vysedával, zpíval a napodoboval Elvise Presleyho. Společně s pračkou se velmi specifickým způsobem třásl i můj hlas.


Čím vás Petra nejvíce překvapila?

Vlastně mě vůbec nepřekvapila. Vždycky jsem měl pocit, že je to pohodová ženská a platí to i ve skutečnosti. Už při našem prvním setkání se moje očekávání naplnilo. Byla neuvěřitelně milá, vtipná a přátelská. A navíc – Petra je štír a já ryba – tedy ideální kombinace znamení.


Jaké jste měl dojmy z první zkoušky?

Výborné. Odcházel jsem pozitivně naladěný. Vzájemně si s Petrou nepochlebujeme a myslím, že se oba chceme v první řadě bavit. Doufám, že se tahle atmosféra přenese i na televizní obrazovky.


Tušíte, v čem budou vaše silnější a slabší stránky?

Těžko říct. Jsem komunikativní. Těším se na Aleše Hámu i Terezku Kostkovou. S Petrou je taky veliká legrace. Pokud se nám podaří diváka aspoň trochu zaujmout a pobavit, budu maximálně spokojený.


Mluvil jste Petře do výběru písní?

Petra je výborný parťák, takže mi samozřejmě hned volala, které písničky by se jí líbily. Já jsem s tím výběrem neměl žádný problém, takže zavládla naprostá harmonie.


Jakou máte paměť na texty?

Je to problém. Mám malý mozek a všechno nové mi pomalu vytlačuje to staré. Takže to nebude jednoduché. Asi není úplně strategické to prozrazovat, ale vždycky, když slyším písničku v rádiu nebo si koupím desku, vnímám hlavně hudbu a skoro vůbec text. Přišel jsem na to, že ani u notoricky známých songů neznám dobře jejich texty. Teď se budu muset texty učit a ukáže se, jestli toho svého Alzhaimera obalamutím.


Pěvecké páry soutěže

Duety ...Když hvězdy zpívají

Petra Janů a Vojtěch Bernatský

Jana Boušková a Tomáš Trapl

Daniel Rous a Marcela Březinováý

Radka Fišarová a Pavel Zedníček

Zuzana Jandová a Petr Kotvald

Kamil Střihavka a Ester Janečková

Simona Postlerová a Petr Kolář

Jaromír Nosek a Jitka Zelenková



Čtěte také: Duety ... když hvězdy zpívají: Vítězové!


Zdroj: Česká televize


Mangovka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle