Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fotr na tripu - 4. díl - 8. 5. 2024

8. 05. 2024 | Televizní tipy
V minulém díle jsme zjistili, že také v Jižní Koreji existují podmořské silnice, na které se může jen při odlivu, že v pivovarech vaří rýžové víno a že mají místní nevychované pejsky. A co výletníci zažijí tentokrát? 

Objevovat se bude nejen to, že v Jižní Koreji velmi sněží. Takže se výprava vydá na místo, kde se uskutečnila Olympiáda v roce 2018. Na zahájení OH se Pepa setkal s Kimem i Donaldem, takže se bude vzpomínat. Byli to oni, nebo herci? Lumi se bude snažit kvalifikovat na psí olympiádu. A partička navštíví Muzeum olympijských her.

Fotr na tripu - 4. díl - 8. 5. 2024Po lyžovačce dojde na přesun k trajektu. Cesta to bude dlouhá, protože se nedá jet rychleji než 110 km/h. „Perfektní je, že při přejezdech na dálničních křižovatkách jsou pruhy barevné, takže víte, kam odbočit,“ pochvaluje si Pepa.

Cesta na jihokorejskou Mallorcu, ostrov Jeju, je poměrně nekomfortní. Uvnitř lodi nejsou lavičky, takže parta mrzne u lavičky venku. Jeju vznikl po výbuchu sopky a má zajímavou historii. A Jeju koníky, které jsou i vzorem pro majáky. Jsou to dva největší majáky na světě, ve tvaru zvířete.

Všude se fotí selfíčka. Ostrov je totiž barevný. Obyvatelé ostrova milují barvy duhy. Takže je najdete všude. Duhové pobřeží je místem, kde se ženy potápěly do velkých hloubek a lovily plody z moře.
Nenechte si ujít další díl Fotra na tripu a osvěžte si vědomosti o, pro Středoevropana, odlehlém konci světa. 

Jaké další zajímavosti Pepa objeví? Dívejte se ve středu 8. 5. 2024 ve 21.25 na Prima COOL.


Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Fotr na tripu - 4. díl - 8. 5. 2024:

Fotr na tripu - 4. díl - 8. 5. 2024
Fotr na tripu - 4. díl - 8. 5. 2024
Fotr na tripu - 4. díl - 8. 5. 2024
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !