Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hlavní role v Půlnoční zpovědi stála miliony

9. 05. 2023 | Televizní tipy
Minisérie Půlnoční zpověď odstartuje nečekanou smrtí Marianny Krausové (Denisa Nesvačilová), která zapomněla tajemnou luxusní tašku s šokujícím obsahem u své terapeutky v podání Markéty Plánkové. Netrvá dlouho a tašku otevře. Jakmile zjistí, co je uvnitř, lapá po dechu. Diamantové šperky se stanou hlavním hybatelem děje a také jednou z nejdražších rekvizit celého seriálu.

Markéta Plánková coby Stela najde „ukradené diamanty“ a rozhodne si je ponechat, dokud nezjistí, čí jsou a jak se dostaly k Marianně Krausové. A aby měla jistotu, co vůbec drží v ruce, rozhodne se je odnést k soudní znalkyni a své klientce Sabině Laurinové alias Renatě Hruškové. „Mít na place neustále originální diamanty v hodnotě milionů bylo z bezpečnostních a pojistných důvodů nemožné,“ osvětluje hned na začátku producentka a jedna z autorek seriálu Kateřina Bártů.

Hlavní role v Půlnoční zpovědi stála milionyProto pravé diamaty nepředvídatelně střídaly ty falešné. „V některých případech se používaly falešné šperky a bižuterie, ale v blízkých záběrech by bylo poznat, že nejde o diamanty, a tak jsme měly na natáčení zapůjčeno několik drahých originálů,“ prozrazuje režisérka a autorka Jitka Bártů. Šperky, které měla u sebe Stela z lupu doma nebo si je zkouší u Alberta, jsou skutečné diamanty v bílém zlatě. Stejně tak, když je oceňuje Renata, aby určila jejich hodnotu.

O tom, co drží v ruce, měly herečky jen nejasné tušení. „Věděla jsem, že to jsou hodnotné šperky, ale netušila jsem, jak moc. Možná, že kdybych to věděla, tak by se mi třásly ruce. Hrála jsem odbornici, která šperkům rozumí, tak se mi možná třásl jen hlas,“ vysvětluje se smíchem Sabina Laurinová.

A jak se s hlavní hvězdou zacházelo na place? V rukavičkách a s ostřížím zrakem. „Samozřejmě se s nimi zacházelo úplně jinak než s běžnými rekvizitami. Měly svoji diskrétní ochranná a bezpečnostní opatření, a dokonce ani štáb přesně nevěděl, ve kterém záběru se bude točit s originály, a kdy to bude jen bižuterie,“ uzavírají sestry Bártů.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !