Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře - 47. díl - Unavené štěstí

26. 09. 2016 | Televizní tipy
47. díl televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Unavené štěstí“ a sledovat jej můžete 26.9. 2016. Kluci se rozhodli ke smutnému, ale nutnému kroku. Liu za nimi přijde se zajímavou nabídkou, ale bohužel zjistí, že svou nabídku musí vzít zpět. Kluci to sice mrzí, ale pochopí to a chystají velký mejdan a baví je to. Závěr mejdanu je pro kluky víc jak překvapivý.

V cukrárně se ve 47. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 26.9. 2016 objevuje Daniel – otec Didi. Veruna ho pozná a v šoku mu ohledně Didi velmi zalže. Daniel pak seřve Renátu, že ho zvala zbytečně a že mu lhala. Renáta je z Daniela nervózní a ráda by se ho zbavila. Pochopila, že zvát ho byla chyba.  

Ohnivý kuře - 47. díl - Unavené štěstíAni Klára z něj ve 47. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 26.9. 2016 nemá velkou radost a je ráda, že mu Veruna lhala. Rozhodne se, že Didi schová v Grandu. Ale právě tam, se s ní Daniel potká a dá se s ní do řeči. A osloví i  Trébla, protože je přece potřeba srovnat starý dluh. Daniel ví víc, než by si ostatní přáli.

Malvína ve 47. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 26.9. 2016 chce říct rodině své tajemství a hledá odvahu u Hany. Ale chybí jí příležitost. Stále se řeší Manka. Jarda chce dát dohromady Manku s Ferdou, ale tomu se způsob moc nezdá.

A Manka jeho plán dokonce prokoukne a je podrážděná tím, jak se o ní všichni starají. Když se Jarda opět pokusí dát Ferdu a Manku dohromady, Malvína už všeho má plné zuby a své tajemství řekne.

O seriálu Ohnivý kuře:


Hrají: Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Lucie Polišenská, Petr Štěpánek, Simona Babčáková, Josef Polášek, David Gránský, Barbora Seidlová, Pavel Batěk, Lenka Krobotová, Leoš Noha, Linda Rybová, Libuše Švormová, Norbert Lichý, Josef Carda, Zdeněk Dušek, Zdeněk Vencl, Ivy Hoangm, Viet Anh Doan  a další. Režie: Jiří Chlumský

Sledujte 47. díl seriálu Ohnivý kuře
vysílaný v pondělí 26.9. 2016 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ohnivý kuře - 47. díl - Unavené štěstí:

Ohnivý kuře - 47. díl - Unavené štěstí
Ohnivý kuře - 47. díl - Unavené štěstí
Ohnivý kuře - 47. díl - Unavené štěstí
Ohnivý kuře - 47. díl - Unavené štěstí
Ohnivý kuře - 47. díl - Unavené štěstí
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dívám seSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
prvním odstavci je významný překlep! Má být 4.pád - Kluky to sice mrzí... Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles