8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Po stopách duchů XIII startuje v pátek 13. 8.

13. 08. 2021 | Televizní tipy
Seriál Po stopách duchů XIII se stylově vrací v pátek třináctého. Na reprízy starších sérií navážou premiérové řady. Duch je náboženský pojem, který označuje oživující princip (duše) jako nehmotnou podstatu člověka. V přírodních náboženstvích se tento oživující princip chápe jako podíl člověka na něčem, co ho přesahuje. Ve smrti opouští duše mrtvé tělo a může se jako duch zjevovat ve snu.

A pokud nebyl mrtvý řádně pohřben, může se jeho duch vracet a pozůstalé sužovat. Duchové bývají spojeni s přírodními jevy, mohou na sebe brát lidskou podobu, ale mají i neobvyklé rysy, které je od lidí odlišují. Mohou prý také vstoupit do těla živé bytosti, a způsobit tak nemoc či posedlost. Příkladem označení ducha jsou slovanští běsové, řečtí daimóni, japonští kami nebo arabští džinové. Moderní formou víry v duchy, soustředící se na možnost navázání kontaktu s duchy zemřelých, je spiritismus.

Po stopách duchů XIII startuje v pátek 13. 8. Rozlišují se jednak duchové předků a duchové mrtvých, kteří nebyli řádně pohřbeni nebo zemřeli násilím, a jednak přírodní duchové, kteří jsou v přírodě prezentováni nezávisle na lidech. Andělé jsou okřídlené duchovní bytosti v lidské podobě v monoteistických světových náboženstvích. Démoni jsou zlověstné duchovní bytosti v mnoha kulturách. Speciální tým amerických expertů na paranormální jevy vyšetřuje a dokumentuje různá nadpřirozená zjevení. A Prima ZOOM je ta nejpravdivější duchařská podívaná.

Po stopách duchů XIII (12 dílů vždy v pátek po 22.00, reprízy každé pondělí v 13.55)

Tři lovci duchů Zak Bagans, Nick Groff a Aaron Goodwin pátrají po nadpřirozených silách na prokletých místech, vyzbrojeni digitálními kamerami s nočním viděním. Ve třinácté sérii paranormálně oblíbeného a úspěšného seriálu vyrazí do nitra temného dolu na zlato v Coloradu, kde došlo k brutální vraždě a který prý obývá zlá entita.

Nechají se zamknout přes noc v usedlosti, jež patřila legendárnímu těžařskému magnátu Johnu Mackayovi, a můžou být rádi, že to přežijí. Kromě toho vyšetřují mrazivé případy strašidelných domů v Los Angeles nebo Sacramentu a navštíví prokletý hotel v Nevadě, kde se odváží na třetí patro, kam přes dvacet let nikdo nevstoupil.

Zdroj, foto: Prima ZOOM

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !