Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polepšovna mazlíčků 16. Belinda

19. 12. 2009 | Televizní tipy

V šestnáctém dílu unikátního časosběrného pořadu televize Nova Polepšovna mazlíčků poznáme rok a půl starou fenku bernského salašnického psa Belindu, která je neúměrně bázlivá. 


Rok a půl stará fenka plemene bernský salašnický pes žije s majitelkou a její maminkou ve velmi klidném místě na okraji obce Staré Sedlo u Karlových Varů. Belinda je venkovní vesnický pes, celoročně žije v boudě u domu s volným výběhem na zahradu. Je milá a v klidném prostředí majitelku poslouchá. Jejím hlavním problémem je velká bázlivost. Bojí se ve městě, v restauraci, všude, kde je ruch a více lidí. Špatně snáší i větší koncentraci neznámých lidí v přírodě. Komplikuje tím majitelce každodenní život, omezuje možnosti sociálních kontaktů i způsob trávení volného času, protože se musí povaze fenky a jejímu strachu přizpůsobovat. Problém tedy chce řešit nejen kvůli Belindě, která evidentně strádá a strach ji přivádí i do nebezpečných situací, ale také kvůli sobě. Podaří se jí pod vedením odbornice na problémové chování psů a koček MVDr. Hany Žertové fenku zklidnit? Nesouvisejí její potíže i se zdravotním stavem?

Rady, postup i výsledky snahy o Belindinu proměnu uvidíme v šestnáctém dílu ojedinělého pořadu pro milovníky zvířat Polepšovna mazlíčků, který vysílá televize Nova v sobotu 19. prosince 2009 od 17.15 hodin.


Zdroj: NOVA

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc