Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polepšovna mazlíčků 7. Akim

17. 10. 2009 | Televizní tipy
V sedmém dílu unikátního časosběrného pořadu Polepšovna mazlíčků poznáme brazilskou filu Akima, který je agresivní k ostatním psům a částečně i lidem. Povely sice ovládá, ale většinou na ně nehodlá reagovat. Majitelé s ním nemohou vůbec chodit na běžné procházky, mají problém udržet ho na vodítku.

 

Dvouletá brazilská fila žije s majiteli v malém bytě 2+1 v pražských Letňanech. Mladší manželé si Akima původně pořídili jako hlídače k domku, stavba se však zastavila a pes je nucen obývat poměrně malý prostor panelákového bytu. Je agresivní vůči ostatním psům a částečně i lidem. Majitelé s ním nemohou chodit na běžné procházky, ale musí vyhledávat odlehlé lokality. Mají problém udržet silné zvíře i na vodítku.


Povely Akim sice zvládá, ale většinou na ně nehodlá reagovat. Pánovi Akim do jisté míry vyhovuje - velký pes mu zvyšuje sebevědomí. Majitelka neudrží psa vůbec, navíc během těhotenství je pro ni každá procházka s ním potenciálně nebezpečná. Dokážou majitelé psa pod vedením odbornice na problémové chování zvířat MVDr. Hany Žertové ovládat tak, aby někomu neublížil? Jsou schopni dostat ho pod plnou kontrolu, i vzhledem k očekávanému miminku? Bude paní schopna chodit na procházku s kočárkem i s Akimem?


Příběh Akima a postup jeho nápravy uvidíme v sedmém dílu pořadu nejen pro milovníky zvířat Polepšovna mazlíčků, který vysílá televize Nova v sobotu 17. října 2009 od 17.15 hodin.


Zdroj: NOVA

Mangovka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Je to dobrá sranda ale starého psa novým kouskům nenaučíš.Musí se začít hned od mala a páničkové si za to mohou sami!
Obrázek uživatelky
profil
Příšerný pořad!!!Opravdu ... Zkoukla jsem tři díly online - s tím - že se tam bude něco dít - ale - učit lidi - jak psa naučit takovým povelům jako je Sedni!Lehni!Na místo atd - to mi nepřipadá normální...
Obrázek uživatelky
profil
jsem viděla prvně a celkem mě zaujal.Máme domaSmajlík 2 psy,tak doufám,že se něčemu přiučíme.Myslím,že s tím psem budou mít ještě problémy a nevím jak to dopadne,když se jim narodí miminko.Pejsan bude asi žárlit.
Obrázek uživatelky
profil
jsem viděla prvně a celkem mě zaujal.Máme domaSmajlík 2 psy,tak doufám,že se něčemu přiučíme.Myslím,že s tím psem budou mít ještě problémy a nevím jak to dopadne,když se jim narodí miminko.Pejsan bude asi žárlit.
Obrázek uživatelky
profil
Trapný pořad. Výchova je v rodině. Pokud budu psovi ubližovat, bude ubližovat také jiným. tady není co řešit!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles