Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polepšovna mazlíčků 12. Corra

21. 11. 2009 | Televizní tipy

Ve dvanáctém dílu unikátního časosběrného pořadu televize Nova Polepšovna mazlíčků poznáme osmiměsíční fenku dobrmana Corru, která útočí na vše kolem, co ase hýbe.


Majitelé čekají dvojčata, přesto se psa vzdát. Může takový pes žít s dětmi. A dokážou ho mladí manželé s pomocí odbornice na problémové chování psů MVDr. Hany Žertové zvládnout, aby byli schopni vyrazit s ní bez obav na procházku?


Osmiměsíční dobrmanka Corra žije s mladým párem v rodinném domku v Levíně nedaleko Dvora Králové. V rámci rodiny je naprosto bez problémů – je to hravý poslušný pes, ale pro ostatní představuje nebezpečí. Útočí na všechny lidi kolem, je jedno, zda jde o rodinné známé, nebo náhodné kolemjdoucí. Napadá auta, cyklisty a další pohybující se objekty. Není však typická agresorka. Majitelé čekají přírůstek do rodiny, dvojčata, ale útočící fenku z domu dát nechtějí. Zejména majitelka je na ni silně citově vázána a chce její agresivní chování řešit.

Corra na jedné straně útočí na vše, co se hýbe, na straně druhé je poměrně bojácná. Podaří se s pomocí odbornice na problémové chování psů její útoky zmírnit? Může takový pes žít s dětmi? Naučí se majitelé fenku zvládat tak, aby s ní byli schopni jít bez obav na procházku?

Rady, postup i výsledky převýchovy mladé dobrmanky uvidíme ve dvanáctém dílu ojedinělého pořadu pro milovníky zvířat Polepšovna mazlíčků, který vysílá televize Nova v sobotu 21. litopadu 2009 od 17.15 hodin.


Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
budeme koukat
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles