Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 37: Boj s revizorem, přepadení a krádež auta, ukradená kabelka a mnohem víc

12. 09. 2022 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou však i takové, kdy není jiná možnost než pachatele zatknout a odvézt na služebnu.

Nejlepší případy tohoto týdne:


Přepadení

Hlídka Delta 102 dostane oznámení o tom, že pan Ryšavý nahlásil ukradení auta během přepadení. Když se hlídka dostane na místo, najde muže s řeznou ránou na obličeji, který je evidentně v šoku. V místě hledal servis. Když se optal na zastávce muže, jestli neví, kde servis je, ten si k němu sedl na sedadlo spolujezdce. Podle popisu se jednalo o muže pod vlivem nějakých návykových látek. Hlídka se snaží muže vytěžit, k tomu přijíždí záchranná služba a muže si přebírá.

Policie v akci 37: Boj s revizorem, přepadení a krádež auta, ukradená kabelka a mnohem vícHlídka informuje další hlídky. Jejich hlášení slyší Delta 105. A právě oni spatří auto, které vypadá jako nabourané. Navíc má správnou, tedy hledanou registrační značku. U auta je muž, jenž má v ruce nůž a opět vypadá jako pod vlivem. Začne utíkat. Hlídka ho odzbrojí a zpacifikuje. Muž tvrdí, že auto našel, a hlídce tyká. Hlídka podává hlášení, že auto našli, s mužem jedou na stanici a na místo je třeba přivolat další hlídku i nehodáře. Auto je totiž nabourané. Mladému muži se přepadení moc nevyplatilo. Po výslechu ho pravděpodobně čeká dlouhý pobyt ve vězení.

Rvačka

Hlídka Delta 105 dostane hlášení o potyčce. Vydají se ji vyřešit. Na trávníku se perou mladší a starší muž. Policie je oddělí, starší muž tvrdí, že je revizor, a dokáže to předložením průkazky. Agresivní mladý muž je připoután k zábradlí. Revizor vysvětluje, že na něj muž vytáhl nůž. Mladík má zranění, je proto přivolána záchranná služba. Připoutaný muž je stále velice agresivní.
Revizor měl štěstí.

I když pachatel nebyl robustní, byl plný energie. Je také třeba zajistit nůž. Hlídka i muž se ho vydají hledat. Najdou jej a zabaví jako důkaz. Přivolaná lékařka chce muže ošetřit. Nejde to ale s ohledem na jeho agresivitu provést na místě. Je tedy spoután a převezen k dalšímu ošetření. I přes krvavé šrámy je zřejmé, že muž má delší dobu problémy s hlavou. Proto nakonec skončí na psychiatrii.

Na televizních obrazovkách se 12. 9. 2022  v 16.50 objeví další premiérové díly Policie v akci. Sledujte příběhy plné policejních zásahů i napětí. Každý všední den. Na Primě.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !