Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 43: Oloupil vlastní ženu, sebevražda za volantem

21. 10. 2019 | Televizní tipy
Čtyři případy, čtyři lidské osudy každý všední den. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést a okrást, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže a ženy zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.

Nejzajímavější případy tohoto týdne:


Zlodějský manžel

Je všední den. Na tísňovou linku telefonuje rozčilená Anežka, že ji právě oloupil v práci její vlastní manžel o zlaté náušnice. Když policisté dorazí na místo, čeká na ně Anežka před svým zaměstnáním, kadeřnictvím. Ukazuje policistům krvácející dírky od náušnic a popisuje, co se stalo. Prý dělala jedné zákaznici akorát foukanou, když do kadeřnictví přišel její manžel a chtěl peníze. Prý je už v důchodu a jak se nudí, tak se naučil chodit na automaty, kde už prohrál spoustu peněz. Jenže když prý Anežka odmítla, serval jí najednou vztekle z uší náušnice a odešel. Když se policisté Anežky ptají, kam asi mohl její manžel jít, krčí Anežka rameny, že jediné, co ji napadá, je zastavárna nedaleko odsud, že jednou už takhle něco zastavil. Policisté i s Anežkou jdou do zastavárny, kde je vítá Jan a ptá se, jak může pomoci. Naušnice u něj jsou… Policisté zjišťují, kam dál mohl Stanislav jít, a Jan říká, že se před ním tetelil, že hned skočí za roh do baru. Policisté i s Anežkou, která je sice ráda, že má náušnice zpátky, ale je nešťastná ze svého manžela, jdou do baru. Tam skutečně Stanislava najdou, jak má před sebou panáka alkoholu. Spokojeně popíjí, policisté i Anežka jsou mu jedno, chce hlavně pít. Anežka ale trvá na tom, že chce vše řešit přes policii, protože toho má už dost a chce se rozvést.

Policie v akci 43: Oloupil vlastní ženu, sebevražda za volantemMicka gang 2

Delta 105 je vyslána do tělocvičny na Praze 8, kde došlo k napadení. Oznamovatel jim na místě říká, že přišel pán, kterého nezná a obvinil ho, že mu svádí přítelkyni. On si není ničeho vědom, ale je v podmínce a nechtěl se do ničeho zaplést, tak radši zavolal hlídku. Vše vypadá, že se vyřeší v klidu, když do tělocvičny přijdou mladící ozbrojení basebalkami. Oznamovatel se neudrží a začne bitka. Policisté agresory rychle zpacifikují.

Krvácející řidička

Je den. Na tísňovou linku telefonuje nějaký kolemjdoucí, že v jednom autě zaparkovaném na ulici je krvácející plačící mladá dívka. Zkoušel na ni mluvit, ale nereagovala, a má strach, aby to ještě nezhoršil, tak volá policii. Policisté začnou zjišťovat co a jak. Volají záchranku. Nina ukazuje policistů, že zranění jsou jen povrchová. Postupně z ní dostanou, že za to může Robert Terzijský, který bydlí v domě, u kterého Nina parkuje. Prý je to její přítel, ale pohádali se, on ji napadl a ona utekla. Přijíždí záchranka a začne Ninu ošetřovat na chodníku před domem, policisté jdou zazvonit na Roberta. Policisté vysvětlují, proč přišli. Robert ale tvrdí, že Nina lže, že ji nenapadl a nic s ní nemá. Robert vytahuje telefon a policistům ukazuje SMS, která mu Nina poslala, a ze kterých jasně vyplývá, že spolu nic nemají. Nina se nakonec rozpláče, prý se nejdřív chtěla zabít před Robertovým domem. Renata a Robert obvinění nechtějí nijak řešit.

Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.

Sledujte premiérové příběhy Policie v akci od 21.10. 2019 na TV Prima. Každý všední den v 16.50. Plus bonus: V pátek vždy to nejlepší z již natočených a vysílaných epizod.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !