Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci v týdnu od 28. 11. 2022

28. 11. 2022 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou však i takové, kdy není jiná možnost než pachatele zatknout a odvézt na služebnu.

Nejlepší případy tohoto týdne:


Zmlácená seniorka i její dcera

Delta 105 má noční hlídku. Dispečink ji odvolá na místo oznámení. Ve Vysočanské ulici volá žena, že ve vedlejším domě se ozývá hrozný křik a něco se tam děje. Vždy je naděje, že jde o rodinnou hádku, ale může jít i o vážnou situaci. Na místě hlídka vnikne do domu, protože hluk neutichá, stále někdo volá o pomoc a sténá. Žena na zemi v kuchyni vysvětluje, že ji někdo zmlátil, a je hodně v šoku. V obývacím pokoji leží matka zbité ženy, taktéž v hrozném stavu. Žena vysvětluje, že je obě napadl její syn, který je celý jeho otec.

Policie v akci v týdnu od 28. 11. 2022Je tedy přivolána záchranná služba a hlídka žádá o posilu, tedy další hlídku. Dámy jsou převezeny na vyšetření do nemocnice a hlídka je překvapena, jaké násilí může člen rodiny použít vůči svým blízkým. Jakmile jsou ženy v rukou zdravotníků, vydá se hlídka hledat násilníka. Projdou dům i jeho okolí. Pachatele nakonec najdou. Ten sedí u stromu a je opilý. Je tedy převezen na záchytku k vystřízlivění a vysvětlení podá, až bude střízlivý. Komunikace s opilci je vždy složitá a těžko se dá predikovat, jak se zachovají. I proto je na místě ostražitost mužů zákona. Po dnešním řádění se zdá nemožné, že by muž unikl bez trestu.

Ztracené dítě

Hlídku Delta 107 odvolá dispečink z pravidelné objížďky k hlášení taxikáře, který našel v noci na ulici potulovat se vyděšeného školáka. Je třeba prověřit, kdo to je a proč není doma v posteli. Hlídka dojede na místo. Muž vysvětlí, že ve tři ráno potkal chlapce s aktovkou. Vyděšeného a nemluvného. Se školní aktovkou. Je zjištěno, že chlapec se jmenuje Honzík, ale tvrdí, že jde do školy. Nepamatuje si adresu, kde bydlí. Policisté si ho převezmou, rozpovídá se. V jeho věcech navíc najdou adresu, kde bydlí. Ovšem dispečinku adresa nesedí. Hlídka s ním projede přilehlé ulice, třeba si vybaví, kde bydlí.

Společně s dispečinkem se dohodnou, že asi bydlí v Taussigově ulici, je tam tedy odvezen. Pan Polášek je probuzen a odvolán ke vchodovým dveřím. Je velice překvapen, že je jeho syn venku. Nevěří tomu, že syn odešel sám z domu. Oba rodiče jsou ale nadšeni, že je syn v pořádku. A čeká je debata se synem, jak se chovat a že v noci se nesmí pohybovat po ulici, aby se mu něco nestalo. Naštěstí vše dobře dopadlo, ale je třeba děti mít pod kontrolou. Policisté vyhodnotili chování Honzíka jako klukovinu a nechali ho rodičům v péči.

Na televizních obrazovkách se 28. 11. 2022 v 16.50 objeví další premiérové díly Policie v akci. Sledujte příběhy plné policejních zásahů i napětí. Každý všední den. Na Primě.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !