Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci v týdnu od 21. 11. 2022

21. 11. 2022 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou však i takové, kdy není jiná možnost než pachatele zatknout a odvézt na služebnu.

Nejlepší případy tohoto týdne:


Nevděčná oznamovatelka

Delta 105 dostane od dispečinku pokyn, že se má vydat na adresu, kam volá o pomoc vyděšená oznamovatelka, paní Merecká, že se jí někdo dobývá do domu. Neznámý vetřelec klepe na dveře takovým způsobem, že je třeba policii přivolat. Při příjezdu na místo stojí u dveří muž, evidentně zmatený, který buší na dveře a chce se dostat domů. Navíc oznamovatelka je naštvaná, že policii trvalo dlouho, než hlídka dorazila. Zmatený muž nevnímá, je silně rozrušený, je třeba tedy uklidnit ho a zjistit, co se stalo. Není možné ho ztotožnit a stále opakuje, že chce domů.

Policie v akci v týdnu od 21. 11. 2022Navíc oznamovatelka tvrdí, že škody sečte. Tedy pokopané dveře a rozbitý květináč. Dispečink převezme informaci, že muž je dezorientovaný. Oznámí, že na dispečink přišla informace, že paní Porubová hlásila, že ztratila autistického syna jménem Matouš. Paní tedy bude vyslána na místo, kde je hlídka 105, a převezme si syna a dohodnou si uhrazení škody. Oznamovatelka ale tvrdí, že pokud je muž postižený, nebude škodu řešit. Podobné případy je potřeba řešit citlivě, pokud se nenajde nikdo, kdo by nemocného a dezorientovaného převzal, je nutno volat sanitku.

Ukradený notebook

Delta 102 prožívá běžné odpoledne. A je dispečinkem odvolána k další situaci, kde je jí zapotřebí. Paní Černé byl odcizen notebook, zloděj ji vyzval, aby mu zaplatila, pak jí notebook vrátí. Na místo tedy jedou dvě hlídky. Paní, blondýna s červenou šálou, se má v půl šesté sejít s dotyčným u kašny. Obě hlídky se tedy na místě, kde má dojít k předání, snaží nenápadně monitorovat terén. Delta 103 je nápomocna. Dohodnou si znamení, kdy dojde k akci. To bude v okamžiku, kdy bude inkriminovaný notebook vyndaván z tašky.

Na místě je důležité, aby si pachatel policistů nevšiml. To se naštěstí nestane. Na místo přichází oznamovatelka. O chvíli později muž s taškou. Hlídky se opatrně přibližují, když zahlédnou notebook, rozbíhá se akce. Oznamovatelka i muž jsou lustrováni. Muž tvrdí, že měl notebook zapůjčený od oznamovatelky, ta to odmítá s tím, že jí byl ukraden. Ženě chybí smlouvy, kabelka, osobní věci. Vše, co jí zmizelo z auta. Muž je vyzván, aby šel s muži zákona, ten se poté dá na útěk. Jsou mu nasazeny pouta. Bude předveden na služebnu, kde bude pokračovat další řešení případu.

Na televizních obrazovkách se 21. 11. 2022 v 16.50 objeví další premiérové díly Policie v akci. Sledujte příběhy plné policejních zásahů i napětí. Každý všední den. Na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka