Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 39: Šokující nález, hlasitá výměna názorů či pátrání po podvodníkovi a mnohem víc

26. 09. 2022 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou však i takové, kdy není jiná možnost než pachatele zatknout a odvézt na služebnu.

Nejlepší případy tohoto týdne:



Nález zbraní

Delta 107 během hlídky dostane z dispečinku oznámení, že se mají vydat na adresu, na které oznamovatelka našla v bytě zbraně, o kterých nic neví. Nečekaný nález je možný na půdě staré chalupy. Jak se ale zbraň ocitne v panelovém domě? Oznamovatelka odvede hlídku do bytu. Cestou k bytu tvrdí, že neví, čí zbraň je. Přesto ji našla v zásuvce v obývacím pokoji. Hlídka zjišťuje, zda má manžel zbrojní průkaz. Nemá. Oznamovatelka na zbraň nesahala. Zbraň je na místě zajištěna. Hlídka se ptá, kde má manžel osobní věci, a jdou se podívat podle informace oznamovatelky do ložnice.

Policie v akci 39: Šokující nález, hlasitá výměna názorů či pátrání po podvodníkovi a mnohem vícManžel, pan Veselý, se vrací domů. Tvrdí, že našel zbraň u otce, tak ji od něj odnesl. Dojde ke zjištění, že našel i další věci. V ložnici pak je zjištěno, že se tam nachází i další zbraň. Hlídka musí zbraň předat k expertize, aby se zjistilo, zda s ní nedošlo ke spáchání trestného činu. Muž trvá na tom, že zbraně jsou jeho otce. Oznamovatelka je dále vytěžena. Jejímu muži se udělá špatně. Jeho žena sdělí, že muž trpí schizofrenií. Je třeba tedy zavolat rychlou záchrannou službu, bude převezen do nemocnice. Hlídka se vydá, poté co sanitu doprovodí do nemocnice, zjišťovat k otci nemocného muže, jak je to se zbraněmi. Jakýkoliv nález tohoto typu je třeba vždy okamžitě hlásit.

Příliš hlučná domácnost

Anonymní oznamovatel volá, že z jednoho blízkého bytu je slyšet rány a hluk. Prý to není poprvé. Hluk je slyšet až na ulici. Je tedy jasné, že je hlídka na místě správně. Bylo tedy třeba zkontrolovat situaci. Muži u stolu se hádají, kdo komu dal peníze, že jedna z žen s mužem odejde. Ten to ale zapírá. Došlo tedy k prodeji ženy? Hádka se stupňuje. Nikdo na hlídku nereaguje. Nakonec jsou požádáni všichni v místnosti o doklady. Policie zjistí, že jeden muž dal dva tisíce druhému s příslibem, že se jeho expřítelkyně s ním vyspí. Všichni se hádají, ale svorně zapírají, že by k něčemu došlo. Muži si vyhrožují. Dvě osoby z místa odcházejí. Nemají trvalé bydliště na této adrese. Policie poučí druhou dvojici.

Hlídka se na místo zaměří, ale není schopna permanentně dům střežit. Celá situace má ovšem dohru v noci. Hlídka Delta 106 je odvolaná k potyčce na stejnou adresu, na které již byla odpoledne. Muži se perou na konci ulice. Jeden z nich má nůž. Jeden z mužů je poraněný a v bezvědomí. Je proto přivolána záchranná služba. Druhý muž je zpacifikován, jsou použita pouta. Mohlo by se jednat o pokus o vraždu, ale vypadá to, s ohledem na zranění, že celý čin bude kvalifikován jako ublížení na zdraví. Vyřizování účtů je jen pokračováním odpolední hádky. Ovšem dohra pro oba muže bude výrazně vyšší než ta částka, o kterou v hádce obou mužů jde. Poraněný muž je převezen do nemocnice, druhý na služebnu.

Na televizních obrazovkách se 26. 9. 2022 v 16.50 objeví další premiérové díly Policie v akci. Sledujte příběhy plné policejních zásahů i napětí. Každý všední den. Na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !