Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 30. díl - Krysí král

19. 05. 2020 | Televizní tipy
30. díl nového televizního seriálu Slunečná nese název „Krysí král“ a sledovat jej můžete 19.5. 2020.Janek dorazí za Romanem do firmy a chce dát Romanovi do huby za to, že Týně řekl o sázce a o tom, že on je Linhart. Ale nakonec ho nezmlátí. Říká Haně, že chce mluvit s Johnem, a vyhodit Romana. Hana ho jemně upozorňuje, že je Roman momentálně u Johna v kurzu.

Denisa přijde za Jankem a chce vysvětlení. Janek se přizná, že Týnu miluje, nebyl to jen nějakej úlet. Denisa se v afektu prořekne, že jí to všechno řekl Roman. Janek za ním jde a řekne mu, že ho vyhodí z firmy. Roman se mu vysměje, je si jistý, že má momentálně u Johna lepší pozici.

Slunečná - 30. díl - Krysí králA když to řekne Johnovi, tak se ukáže, že měla Hana i Roman pravdu. John Romana za žádnou cenu nevyhodí. Chce, aby Janek byl zase tím dravcem, kterým byl. Teď je podle něj slabej. Ale když se Janek dozví, že Roman ho Johnovi napráskal, že udělal pro Košutovi děti fond, tak mu dá pěstí. A oznámí Haně, že chce odjet na dovolenou.

Týna je zničená z toho, že jí Janek lhal (předstíral, že je někdo jiný). Běta všem přikáže, že teď musí stát na Týnině straně. Týna se snaží vymyslet si co nejvíc práce, aby nemyslela na Janka a co jí udělal. Běta tvrdí, že ji budou muset zastavit, ale profesor je varuje: jak mile to udělají, bude Týna se svými myšlenkami, a to nebude dobrý.

 Jen ať pracuje. Běta a Julie jsou ale proti. Týna se mezi tím smíří se Sylvou, která je taky zraněná, ale jí vadí, že není Vilda milionář. Týna upadne do letar-gie, ze které ji dostane Konvičková. Seřve ji, že musí být jako její táta a makat.
Sylva se od Vildy dozví, že Vilda je ve skutečnosti řidič a okamžitě se s ním rozejde.

Ke Kratinům přijela tchýně. A Kratina prosí, jestli by nemohl spát u Vacků. Nesnáší ji. Franta mu to slíbí. Pak se od Lídy dozví, že Kratina děsně chrápe. A v noci se ukáže, že je to pravda. Zdeněk se radí s Bětou, ta mu dá kapky, má je nakapat Frantovi na polštář.

Zdeněk to udělá a kapky opravdu fungují. Jenže po nějaké době musí kapání opakovat. A Zdeněk omylem vyleje na polštář celou lahvičku. Kratina se vzbu-dí a vidí kolem sebe rozlitou tekutinu. Zdeněk mu nakecá, že mu vytekla z no-su. Tím Kratinu přesvědčí, aby šel s chrápáním na operaci. Tchýně uslyší, jak se o ní škaredě mluví a jde pracovat na statek. Je cukrářka a bude tam péct.

O seriálu Slunečná:


ČR 2019. Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár a další. Režie L. Kodad

30. díl nového pořadu Slunečná můžete sledovat 19.5. 2020 na Primě.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !