Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 50. týden

7. 12. 2020 | Televizní tipy
Dva prosincové týdny plné poznávání díky Prima ZOOM. Vše, co vás zajímá, odhalí Prima ZOOM – od fascinující přírody přes historická fakta i různé záhady až po superhrdiny.

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 50. týden:


8. 12. 21.00 – Udatní králové ze Sibiře

Hluboko v srdci arktického Ruska se archeologům podařilo odhalit trosky tajuplného podzemního bunkru. Uvnitř našli zmrzlé pozůstatky celého klanu Něnců. Všichni do jednoho byli brutálně zavražděni. Jaký strašlivý nepřítel zahnal tyto lidi do úkrytu, než prohnal ostrou kovovou čepel jejich lebkami? Stopa záhadného vraha z minulosti vede od carských archivů z 16. století až do dnešní sibiřské divočiny. Domorodí obyvatelé dalekého severu jsou většinou považováni za mírumilovné pastevce sobů. Ale forenzní vyšetřování historických důkazů odkrývá úplně jiný obrázek. Odhalte neznámý svět udatných králů ze Sibiře.

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 50. týden10. 12. 21.00 – Letadlové lodě v boji (Zásah v Perském zálivu)

V roce 2016 vyplula na moře nová třída amerických letadlových lodí. Prvním z těchto moderních plavidel byla loď USS Gerald Ford. Je to poprvé od roku 1968 a od dob USS Nimitz, co americké námořnictvo dostalo do výzbroje nově navrženou letadlovou loď. Ale jak je možné vylepšit něco, co už se dávno stalo nejsilnějším plavidlem vojenské historie? Dnešní námořnictvo čelí úplně jiným problémům než v éře studené války. Válečné konflikty bývají menší a mají regionální charakter. Terorismus ohrožuje bezpečnost Spojených států amerických, ale i suverenitu jejich spojenců. Amerika přesto i dnes potřebuje předvádět svou sílu daleko od svých vlastních břehů. A právě k tomu se dokonale hodí americká námořní flotila. Nenechte si ujít plavbu na palubě jedné z nejvyspělejších vojenských lodí, která je zároveň doslova plovoucím městem. Žádný den na palubě není stejný a nikdy nechybí akce ani vzrušení.

10. 12. 22.00 – Zvířecí souboje

Zvířata mají mnoho důvodů, aby mezi sebou bojovala. Každé z nich přitom používá vlastní zbraně a taktiku. Ale i když jsou nekompromisními soupeři, zvířata se málokdy pustí do boje, aniž by k tomu měla dobrý důvod: většinou je to proto, aby ochránila své území, zajistila si potravu nebo získala druha či družku k páření. Ať už jsou zvířata jakkoli velká nebo malá, nemají to lehké. Důvodů pustit se do souboje je tolik, že jejich životy často působí jako nekonečná válka. Přesto přežívají. Možná proto, že v každém z nás se nepochybně ukrývá kus divokého bojovníka.

12. 12. 20.00 – Putování tučňáků: Volání oceánu

Příběh malého tučňáka, připravujícího se na svou první cestu k moři, nás zavádí do ledového království vzdálené Antarktidy. Tak jako každý tučňák, i náš hrdina naslouchá tajemnému volání, které ho vábí na dalekou pouť do neznáma. V zásadních chvílích dospívání jsou mu oporou matka a moudrý otec, který díky svým zkušenostem a autoritě dodává odvahu i dalším členům skupiny a pomáhá jim čelit těžkostem a nástrahám. Pokračování oscarového snímku Putování tučňáků natočil režisér Luc Jacquet v nejvyšším rozlišení, s využitím nejmodernějších technologií, včetně ponorek a dronů. Dobrodružství nejodlehlejších částí naší planety se mu díky tomu podařilo zachytit tak, jak bylo ještě před několika lety nemyslitelné. Přijměte proto pozvání k tomuto fascinujícímu celovečernímu snímku.

13. 12. 20.00 – Skrytá tvář superhrdinů (Pavoučí muž a Ptačí žena)

Superhrdinové neexistují jenom v komiksech a filmech. Někteří obyvatelé naší planety mají vlastní „superschopnosti“, díky kterým neustále posouvají hranice lidských možností. Jak jejich schopnosti vlastně fungují? Proč tito superhrdinové neustále riskují své životy? Jaká je jejich skutečná identita? Sportovní trenér a fyzioterapeut Arnaud Tortel se rozhodl odhalit tajemství extrémních sportovců. Díky jedinečnému přístupu k lidskému tělu se mu podařilo odhalit tajemství jejich výjimečné fyzické síly. Rozzuřený oceán, závratné útesy, nepřekonatelné vodopády, strmé horské štíty nebo neznámé pařížské střechy: hřiště těchto sportovců jsou nejen velkolepá, ale také úžasná. V srdci nezkrotné a někdy nebezpečné divočiny čelí živlům, a hlavně vlastním možnostem. Během osobních rozhovorů také prozrazují, co je jejich Achillovou patou. Dokázali překonat zranění i strach a plní si sny. Díky tomuto seriálu poznáme také jejich lidskou stránku a zjistíme, že jsou stejní jako my. Co když se tím pádem nějaký superhrdina skrývá uvnitř každého z nás?

13. 12. 21.00 – Ocelová srdce V (1. díl)

Největší sbírka starých armádních vozidel je zaparkovaná v idylické krajině německého pohoří Westerwald. Džípy, náklaďáky, tanky a kontejnery plné různých součástek stojí na ploše 22 tisíc metrů čtverečních. Michael Manousakis s nimi podniká už přes 15 let, a i dnes jsou jeho vášní. Nové přírůstky sbírá všude, kde to je možné. Někdy musí prodávat se ztrátou, protože už opravdu potřebuje uvolnit místo. V tomto zábavném seriálu uvidíte, jak tento pozoruhodný podnikatel zvládá společně se svým týmem nadšenců udržet hlavu nad vodou a nenechat se převálcovat zvláštní prací. V pokračování zábavného seriálu vyráží za dalším kovovým dobrodružstvím a shání tanky za výhodnou cenu. Podívejte se, jak si povede tentokrát.

Unikátní dokumenty uvidíte každý den
od 20:00 – 24:00 hodin na Prima Zoom!


Zdroj, foto: Prima ZOOM

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 50. týden:

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 50. týden
Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 50. týden
Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 50. týden
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !