Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ženy na cestách 10.2. 2013 - 6. díl Maroko

10. 02. 2013 | Televizní tipy
6. díl pořadu Ženy na cestách s datem 10.2. 2013 nás zavede do Maroka. Ve které zemi si Anife Ismet Vyskočilová Hassan a její kolegyně Zlatuše budou připadat jako v příběhu z pohádek Tisíce a jedné noci? Jednoznačně v Maroku! 

Sledujte 6. díl neobvyklého cestopisného magazínu Ženy na cestách. Co Zlata nakoupí v beduínské lékárně? A jak se Anife bude líbit noční Marrákeš? Dívejte se v neděli 10.2. 2013 v 18 hodin na Prima family.

Ženy na cestách 10.2. 2013 – 6. díl Maroko:


Ženy na cestách 10.2. 2013 - 6. díl MarokoAnife a Zlata se v 6. dílu pořadu Ženy na cestách s datem 10.2. 2013 po světě vydají do Maroka, země velkých kontrastů. Mají v plánu navštívit čtyři královská města, ale stihnou toho daleko víc. Začnou tím, že si hned po příletu ve městě Oujda dají výtečnou kávu. A pak si projdou – zdaleka ne naposledy – nejstarší část města protkanou křivolakými uličkami se spoustou stánků s nejrůznějším zbožím, zvanou Medina.

Další den naše Ženy na cestách čeká Fés – první a zároveň největší a nejvýznamnější z královských měst. Bylo založené už v 8. století a odehrálo se tu všechno důležité v marocké historii. I tady si cestovatelky projdou především nejstarší část města. Cestou do dalšího města Anife uspokojí svou touhu vidět typické modré baráčky. Obdivovat je může v takzvaném Modrobílém městě, které se jmenuje Chefchaouen. Čím je město specifické a co se tu dá bez problémů sehnat?  To uvidíme již v neděli 10.2. 2013 v 6. dílu cestovatelského magazínu Ženy na cestách.

Další z královských měst – Rabat – si Anife se Zlatou prohlédnou jen za tmy. Ale nijak jim to nevadí, protože ze všeho nejvíc se těší na Marrákeš. Tady se jejich kroky na chvíli rozdělí. Anife vyrazí na prohlídku pěšky. Cestou si odpočine v jedné z mnoha zahrad, které jsou tu nádherně udržované a veřejně přístupné.

Z tržiště si na památku přinese dřevěný talisman. Zlata mezitím zvolí pohodlnější variantu, část města si projede kočárem. I ji fascinuje spousta krámků, kde se dá sehnat nejrůznější zboží. Neváhá a navštíví beduínskou lékárnu. Co si odtamtud odnese? Na to si budete muset počkat do neděle 10.2. 2013.

Marrákeš je krásné město, ale ještě hezčí je v noci. Dámy se patřičně vyšňoří a vydají se do víru hudby a tance. Anife si oblékne svůj zbrusu nový kaftan, v němž opravdu vypadá jako princezna z pohádek Tisíce a jedné noci. Další den se přesouvají do posledního z královských měst. Co se jim bude nejvíc líbit v místě zvaném Meknés? A na co budou ze své cesty po Maroku nejvíc vzpomínat? To vše a ještě více se dozvíte 6. dílu pořadu Ženy na cestách s datem 10.2. 2013.

Ženy na cestách – 6. díl sledujte 10.2. 2013.
Tentokrát prozkoumáte nádherné Maroko.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Je to zajímavý pořad,jen mi vadí ty naše "turistky",taky mi docela vadí,že i když je sponzor Exim tours,tak neříkají jména hotelů,bylo by to lepší vědět,který hotel je pěkný.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
doufám,že dneska nezapomenu jak minuleSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles