Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ženy na cestách 3.2. 2013 – 5. díl Tunis

3. 02. 2013 | Televizní tipy
5. díl pořadu Ženy na cestách s datem 3.2. 2013 nás zavede do Tunisu. Znáte ten pocit, že od nějaké cesty nic moc neočekáváte, ale nakonec jste velmi mile překvapeni? Podobné pocity měly Anife Ismet Vyskočilová Hassan a její kolegyně Míša po návratu z Tunisu.

Sledujte 5. díl neobvyklého cestopisného magazínu Ženy na cestách již v neděli 3.2. 2013. Proč se Anife připlete do demonstrace? A kde všude bude hledat Míša bazén? Dívejte se v neděli 3. února v 18 hodin na Prima family.

Ženy na cestách 3.2. 2013 – 5. díl Tunis:


Ženy na cestách 3.2. 2013 – 5. díl TunisV Tunisku navštíví naše Ženy na cestách několik zajímavých měst. Například přímořské Sousse, které patří k nejvyhledávanějším turistickým destinacím. Jeho stará část byla zařazena na seznam kulturních památek UNESCO. Vyrazí i do Kartága a projdou se zříceninami tohoto bájného města, které bylo díky své strategické poloze místem, kde se prolínaly nejrůznější kultury. Navštíví ale i takzvané modrobílé město, kam často jezdí odpočívat tuniská smetánka.

Zážitkem je pro obě cestovatelky návštěva pozůstatků římského kolosea El Jem, které pojme až 30 tisíc diváků a je třetím největším amfiteátrem na území bývalé Římské říše. Koná se tu řada koncertů a jiných akcí. Jeho akustiku Anife hned vyzkouší. Jakou písničku v něm Míše zazpívá? Z tohoto městečka má Anife ještě jeden nezapomenutelný zážitek. Proč se připlete do demonstrace místních obyvatel? To uvidíme v neděli 3.2. 2013 v pořadu Ženy na cestách.

Ale Tunisko nejsou jen památky. Anife s Míšou se projedou po pláži na koni, což je pro Míšu nejromantičtější zážitek. Taky se projedou džípem Saharou. Jejich průvodce, trochu poťouchlý muž z kmene Tuaregů, si nejdřív vyslechne řadu poklon, aby pak předvedl, co dokáže s volantem v písečných dunách. Na divokou jízdu, srovnatelnou s jízdou na horské dráze, ani jedna z cestovatelek nikdy nezapomene. Která z nich se bude víc bát? To zjistíme již v neděli 3.2. 2013 v 5. dílu pořadu Ženy na cestách.

Když už putují pouští, zastaví se Anife s Míšou také v berberské vesnici Matmata, v níž točil některé záběry pro svou ságu Hvězdné války George Lucas. Jak bude dámám chutnat pravý berberský oběd? A proč od něj Míša málem uteče? To a ještě mnohem víc zjistíte v 5. dílu cestovatelského magazínu Ženy na cestách s datem 3.2. 2013.

Ženy na cestách – 5. díl sledujte 3.2. 2013.
Tentokrát prozkoumáte kouzelný Tunis.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
sledovali jsme dcera se tam v červnu chystá s babičkou,tak,aby něco trochu vědela
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles